Crna boja u kupatilu

enterijer.rs
Crna boja u kupatilu


Crnu boju smo do sada obrađivali i prezentovali u mnogim našim tekstovima. Ona je do skoro bila nezamisliva kao dominantna boja u enterijeru, međutim sjajnim radovima naših dizajnera enterijera, to polako postaje prošlost.Crnu boju smo do sada obrađivali i prezentovali u mnogim našim tekstovima. Ona je do skoro bila nezamisliva kao dominantna boja u enterijeru, jer su mnogi protivnici toga, međutim sjajnim radovima naših dizajnera enterijera, to polako postaje prošlost. Oni su prikazali u najboljem mogućem svetlu kako ona može izgledati u prostorijama. Rezultat toga je da sve više ljudi odlučuje da je primeni u svom domu. Fokusirajmo se na kupatilo u crnoj boji i na kombinacije crne sa drugim bojama, koje su veoma lepe. 

Crna boja se često kombinuje sa svojom suprotnom bojom, belom. Ova kombinacija je lepa, i mnogi je koriste za svoje kupatilo. Uglavnom je bela za detalje, dok crna dominira. Sada se i kod nas mogu pronaci pločice sa raznim dezenima, ali i tapete koje su napravljene baš za kupatila, tako da im stalna isparavanja vode ne smetaju.

Ako želite kupatilo u elegantnom stilu, koristite crnu boju u kombinaciji sa sivom i metalik sivom. Ove dve boje daju jedan koncept koji nijedna druga boja ne može stvoriti. Jednostavno one zrače elegancijom i stilom.

Crna boja u kombinaciji sa žutom, je takođe veoma lepa ali crna tada gubi svoju jačinu. Ovu kominaciju će verovatno birati oni koji u potpunosti nisu spremni na jaku crnu, već je moraju nekom drugom bojom ublažiti. I sa roze bojom možete uklopiti crnu u kupatilu. Samo poneki zanimljiv detalj u roze boji i vaše kupatilo je pun pogodak.

Ako ste elegantni, smeli i sa puno stila onda je crna boja savršena za vas. Samo takve osobe mogu i znaju da se nose sa jačinom i elegancijom crne. Jeste li to vi ?


Izvor


Article viewed 6359 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak