Tende

enterijer.rs
Tende


Tende na najlakši, a ujedno i na najjednostavniji način pružaju efikasnu zaštitu od sunca i UV zračenja.Tende na najlakši, a ujedno i na najjednostavniji način pružaju efikasnu zaštitu od sunca i UV zračenja. U ovim vrelim letnjim danima, svi koji su u mogućnosti oslanjaju se na klima uredjaje. Ukoliko Vam sunce sija direktno u sobu, klima će pomoći da rashladite prostoriju, ali čim je ugasite, temperatura će se povećati.

Ukoliko imate tendu na terasi (kroz koju sunce prodire u sobu), sunčeve zrake zadržaćete izvan nje, i tako ćete omogućiti da prostorija ostane duže hladna. Takodje, sunčevi zraci neće grejati direktno pod i zidove terase, čime opet doprinosite održavanju niže temperature. Pored toga što štiti od nepoželjnog sunčevog uticaja, tende štite i od kiše.

Osim funkcije zaštite od sunca i kiše, tende danas imaju i estetsku funkciju jer se mogu naći u raznim kombinacijama boja i sa različitim mehanizmima.  

Postavljanjem tendi na terase i balkone, učinićete taj prostor prijatnijim za boravak. Osim što ćete napraviti prijatnu hladovinu, zaštitićete se od pogleda komšija tako dobiti na privatnosti. Takodje, tende mogu da se koriste i u kućama, da bi se zaštitio prostor pored zida ako su tu postavljeni sto i stolice za relaksaciju.


Izvor


Article viewed 8010 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak