Presvlake za nameštaj

enterijer.rs
Presvlake za nameštaj


Presvlake za nameštaj su jednostavno i jeftino rešenje da osvežite izgled prostorije.Ukoliko su trosedi, dvosedi, fotelje, stolice, taburei koje posedujete promenili svoj prvobitni izgled zbog fleka, habanja  usled starosti i dr. najlakši način da ovi komadi ponovo zablistaju jeste prekrivanje presvlakom. Nema potrebe da trošite velike sume novca na kupovinu novog nameštaja.

Da bi ste koristili presvlake, ne morate da imate oštećene komade nameštaja. Možete kupiti nekoliko presvlaka i različitim bojama i stilovima, i kad god želite, promenite izgled prostorije. Danas tamne boje, sledeći mesec svelte, na jesen starinski stil, a na proleće moderni.

Ovim putem, možete zaštititi nameštaj od svakodnevnog prljanja. Ovo je odlično rešenje ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce. Takodje ukoliko pravite neko slavlje u kući nikad ne znate da li će neko nešto prosuti, ili da li će nekome ispasti žar sa cigare, pa će presvlaka zaštititi nameštaj.

Jednostavne su za održavanje. Lako se skidaju i mogu se prati u veš mašini. I ako nisu prljave, ali Vi želite da lepo mirišu, nije problem skinuti ih i oprati.

Na ovaj način doprinosite čak i očuvanju životne sredine. Ukoliko ste planirali da se rešite starog nameštaja, upotrebom presvlaka, poštedećete deponiju i tako zaštititi životnu sredinu.Izvor


Article viewed 10916 times