Predivno renovirani stan u potkrovlju

magazin.net.hr
Predivno renovirani stan u potkrovlju


Dizajneri interijera Christian Di Nicuolo i Simone Dalmasso izvukli su maksimum iz stana u potkrovlju u povijesnom centru talijanskog grada Cuneo. Glavni cilj je bio dobiti stan prepun svjetlosti što im je i pošlo za rukom.



Kako bi dobili još više prostora arhitekti su napravili međukat na koji su smjestili spavaću sobu, no kako je cilj bio postići što osvjetljeniji stan, morali su posegnuti za prozirnim podom koji propušta svjetlost u kuhinju i kupaonicu koje se nalaze odmah ispod.

Efektnim rješenjem pokazale su se i stepenice s prozirnom ogradom, koje su dodatno 'otvorile' cijeli prostor. A kao točka na 'i' u ovom renoviranom potkrovlju došao je originalan namještaj.


Svjetlost iz velikog krovnog prozora prolazi kroz stakleni pod do kuhinje















































































































































































Izvor


Article viewed 6543 times



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak