Tapete koje biste i sami voljeli imati

magazin.net.hr
Tapete koje biste i sami voljeli imati


Ove neobične zidne tapete djelo su nizozemskog studija 'Studio Ditte' osnovanog 2005. godine. Kreativci koje Studio Ditte zapošljava specijalizirali su se za dizajn zidnih tapeta, papirnatih proizvoda, posteljine, namještaja, ogledala i nakita.Uzorci s robotima, starim automobilima, kućicama za ptičice, stiliziranim zidnim tanjurima ili nešto drugo? Jednu rolu tapeta možete nabaviti za cijenu, koja se ovisno o uzorku, kreće od 130 eura do 200 eura. Možete ih zamisliti na jednom od vaših zidova?

Ne to nisu tanjuri na zidu.


Dizajnerski studio su prije sedam godina osnovale dizajnerice Marieke Dirks, Natasja Heesbeen i Endry van Zwam. Na svojoj web stranici objašnjavaju da svakodnevnim predmetima daju jednu novu notu, skrivenu priču, element neke druge kulture ili iznenađanje koje vas tjera na razmišljanje.

Ipak ne vjeruju u tešku filozofiju niti u neki dizajnerski pokret. 'Međutim, mi zaista vjerujemo u ljude i njihove emocije, želje i snove', napisale su.

Raznoliki gumbi, kućice ili tanjuri - što vam se više sviđa?
Tapete s različitim uzorcima dasaka daju rustikalni izgled prostoru.Osim plavih zidnih tanjura nude se i tapete s raznobojnijim uzorkom.


Izvor


Article viewed 5924 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak