Crni sapun - čarobni sastojak čistoće

zena.blic.rs
Crni sapun - čarobni sastojak čistoće


U težnji za zdravim životom posebnu pažnju ekološki pokretači posvećuju okolini. Da biste trezveno doprineli kvalitetnijem životu i očuvanje životne sredine najbolje je da se odreknete većeg broja hemijskig sredstava. Bakini recepti najčešće su neprevaziđeni, a mi vam predstavljamo još jedan način za bezbrižnu negu domaćinstva. 

Naime, francuske domaćice koriste "Žak Briošen" preparate od 1919. To su prirodni, tradicionalni i univerzalni proizvodi za negu i čišćenje domaćinstva.
Žak Briošen je stari zanatlija koji već 90 godina u svojoj maloj radionici, na severnoj obali Francuske, proizvodi sredstva za održavanje domaćinstva vrhunskog kvaliteta.

- Korsitimo samo prirodne sastojke koje možete da koristite u čitavom damćinstvu. Naš koncept ej da ne utičemo na potrošača, već da on nas prepozna kao kvalitet koji želi za sebe i svoju porodicu - kaže Filip Alio, vlasnik fabrike.

Njegov čuveni Crni sapun se proizvodi na tradicionalan način, primenom toplog postupka, na bazi lanenog ulja, i isključivo od prirodnih sirovina, odabranih sa najvećom pažnjom.


Izvor


Article viewed 2506 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak