Japanski dizajn u modernom domu

enterijer.rs
Japanski dizajn u modernom domu


Kada je u pitanju dizajn enterijera nije redak slučaj da se kombinuje savremena i tradicionalna umetnost. A jedan od najpopularnijih stilova je Japanski dizajn.Kada je u pitanju dizajn enterijera nije redak slučaj da se kombinuje savremena i tradicionalna umetnost. Najpopularnija među njima i omiljena u enterijerima je svakako Azijska umetnost. Izgrađivana na stotinama godina kulture i tradicije. A jedan od najpopularnijih stilova je Japanski dizajn.

Najčešće se primenjuje u minimalističkim prostorima čistih tonova. Nameštaj se često prenosi sa kolena na koleno i oni su jedan od dokaza da dobre ideje ne znaju za vreme i nemaju granica. Napravljen je od različitih prirodnih materijala, dobrog drveta i odlične završne obrade, japanski komadi nameštaja su tako dobro dizajnirani da se mogu uklopiti u skoro svaki prostor.

Ako pričamo o čuvenim kredencima oni su toliko funkcionalni da vam mogu poslužiti kao komad u trpezariji, noćni stočić u spavaćoj sobi, ali i komad koji će dati akcenat u dnevnom boravku.

Ne morate celu kuću opremiti u ovom stilu, naprotiv, izaberite jedan klub stočić ili nađite način da ovu staru umetnost prikažete u vašem modernom prostoru. Ti starinski komadi naći će sami svoje mesto samo ukoliko to vi zaista želite.


Izvor


Article viewed 4873 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak