5 top trendova u uređenju doma

zena.blic.rs
5 top trendova u uređenju doma


Ove godine top trendovi uređenja doma uključuju neke klasične motive i uzorke, modernizovane novim bojama i materijalima.
PLEMENSKI UZORCI

Ovi bezvremeni uzorci uneće etno atmosferu u svaki dom. Dostupni su u svim oblicima od tepiha, preko vaza ili posuda.


Kada su u pitanju plemenski uzorci, mogućnost korišćenja zaista ima beskrajne mogućnosti. 


KARIRANO

Karirano je danas otišlo u mejnstrim i možete ga naći u spavaćim sobama, dnevnim boravcima ili trpezarijama. Tradicionalni uzorak unijeće malo topline i muškosti u svaki prostor. Naravno, ni s njim nije dobro preterivati.

 


ŠEVRON

Vojni uzorci nisu novost u uređenju, a ove godine posebno je popularan onaj oznake vojnog čina u obliku slova V. Može biti i u različitim bojama, a svakoj sobi će dati poseban akcent. Kao i sa svim uzorcima, i sa ševronom treba da budete pažljivi, jer ćete od previše njega dobiti vrtoglavicu.

 


BOTANIČKI PRINTOVI

Dizajneri enterijera često predlažu da se u dom unese dašak prirode, ali ako niste talentovani za očuvanje biljaka u životu možete posegnuti za botaničkim printovima na tkaninama. Mogućnosti su velike - od jednostavnih ilustracija biljaka do šarenih crteža cveća., piše Magazin.

 


PLEKSIGLAS

Pleksiglas je trenutno najbolji prijatelj dizajnera. Gotovo je nevidljiv u prostoru.


Iako se smatra modernim elementom, može se dobro kombinovati s nekim tradicionalnim elementima, jer "nestaje" u prostoru. Odličan je za manje prostore, jer stvara iluziju veće prostorije.


Izvor


Article viewed 4895 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak