Bajka za najmlađe: Uredite dečju sobu veselim motivima

zena.blic.rs
Bajka za najmlađe: Uredite dečju sobu veselim motivima


Da li njihov svet može da deluje drugačije...Sigurno da, uz malo mašte i boje. Pokušajte da mališanima učinite sve dane lepšim i vedrijim i kada je loše vreme.
UKRASITE ZIDOVE

Uvek u dečijim sobama lepo deluju motivi na zidovima, različitih oblika i boja. Osmislite kutak za vaše mališane sa krevetima na sprat, ali tako da budu zanimljivo postavljeni. I ovde je dobar izbor bela boja, ali se zato poigrajte sa bojom posteljine, tepiha. Na zidovima postavite tapete sa krupnim detaljima.

 


OSLIKAJTE NAMEŠTAJ

Ukoliko imate veću visinu prostorije, opredelite se za krevet na sprat, ispod koga ćete moći da postavite policu za knjige i manji radni sto. Napravite lepu priču, sa slikama prirode i zaobljenim elementima na nameštaju.

 


RAZLIČITOST

Okačite na luster neobične zvezde i geometrijske figure. Poigrajte se sa bojom i dizajnom kreveta i za decu uzmite različite modele po obliku i boji. Postavite u pozadini šareni tapet do određene visine i jednostavno pustite mašti na volju. Ma koliko bilo drugačije, na kraju će delovati skockano i simpatično. 


ŠARENA POSTELJINA

Ukoliko vam je dečija soba bez preteranih detalja i boja, dosta svedena, onda se opredelite za ukrasnu, šarenu posteljinu i jastučiće. Ceo ambijent će živnuti i dobiti na razigranosti. Malom intervencijom ste postigli mnogo, a vaši mališani će biti više nego zadovoljni.


Izvor


Article viewed 8482 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak