Sofe po vašoj meri

zena.blic.rs
Sofe po vašoj meri


Kada kupujemo garniture za sedenje, gledamo da uklopimo da sofa bude u skladu sa foteljom. Ali ne mora uvek da bude tako. Poigrajte se sa kombinovanjem nameštaja različitih oblika i boja.
KOMBINACIJE SA PLAVOM
Plava boja je veoma zahvalna u ambijentu. Deluje umirujuće i odlično se uklapa sa drap, bež i braon nijansama. Ukoliko vam u sobi preovladavaju boje na nameštaju u ovim tonovima, slobodno se opredelite za tabure ili lenjivac u plavoj boji.

 


KOMBINACIJE  SA SIVOM
Ukoliko imate trosed ili dvosed u sivim tonovima, a ne želite previše kontrasta u prostoru, onda u ambijent smestite fotelju drugačijeg dizajna,ali u beloj ili crnoj boji. Za ovakav dizajn ukrasite sofu za sedenje sa belim i crvenim jastučićima.

 


KOMBINACIJE SA CRVENOM
Crvena je topla boja, izazovna i jaka. U ambijentu previše upotrebljena može imati kontraefekat i dovesti do zagušenja prostora i jednostavno vašeg umora zbog njene jačine. Ukoliko je koristite sa merom, daje odlične rezultate. Uz belu garnituru za sedenje vrlo ljupko će izgledati fotelje u crvenoj boji. Možete se opredeliti i za klasičniju sofu u crvenom štofu, a uz nju postaviti ultramodernu fotelju neobičnog dizajna u maslinastom tonu.

 


ULTRAMODERNO
Možda volite moderan i dinamičan način života. Poslužite se šik kombinacijom svetloplave i zelene boje. Pronađite neobičnu fotelju za sedenje, jastuke na trosedu obucite u zeleni saten i uživajte u svom nesvakidašnjem komforu.

 


EKSTRA SAVET

Uradite tapaciranje troseda miksovano, u drap i plavim tonovima. Delovaće potpuno drugačije i zanimljivo. Ukrasite ga sa crvenim dekorativnim jastučićima. Uz ovakav trosed koristite fotelje u drap i bež tonovima.


Izvor


Article viewed 5895 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak