Tri boje za kupatilo sa snažnim efektom

enterijer.ba
Tri boje za kupatilo sa snažnim efektom


Nakon nekoliko mjeseci izabrana boja kupatila može lako da dosadi ili da se učini zastarjelom. Mala promjena, u vidu odabira nove nijanse i teksture zida, može da da sasvim novi efekat kupatilu.Promjena boje je najlakši, najbrži i najjeftiniji način za preobražaj koji je potreban. Prije nego se odlučite za određenu boju, ipak provjerite kolika je njena otpornost na vlagu i koliko je baš ona pravi izbor za vas i vašu intimnu zonu doma.

Za hrabre – crvena

Ukoliko želite da vaše kupatilo dobije 'hrabar' dekor, onda je crvena idealna nijansa. Pored crvene tu je i snažno roza, ciklama, te sama crvena u pregršt nijansi: od bordo do svjetlijih tonova.

 

 

 

Za svježinu – plava i zelena

Za kupatilo sa 'otvorenom' atmosferom, izaberite nijanse zelene i plave. One čine da kupatilo ima svjež, prozračan dekor. Ove dvije boje upravo su iz ovih razloga i najomiljenije nijanse za uređenje kupatila.

 

 

 

 

 

Za dobro raspoloženje – ljubičasta

Ljubičasta i intenzivne nijanse žute ili narandžaste nalaze se na listi onih koji popravljaju raspoloženje i stvaraju pozitivnu energiju. Za veći umirujući efekeat, izaberite lila ili tonove lavande.


Izvor


Article viewed 11685 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak