Mala slatka kuhinja

enterijer.rs
Mala slatka kuhinja


Svaki moderan i sa stilom uređen dom, treba da poseduje uravo takve kuhinje. Dimenzije kuhinje nisu od presudnog značaja, dakle mala kuhinja nema razloga da ne bude sa prelepa...Svaki moderan i sa stilom uređen dom, treba da poseduje uravo takve kuhinje. Kuhinja je damama izuzetno bitna, mada je ni muškarci ne izbegavaju. Kuhinju je bitno urediti tako da vam je sve uvek na dohvat ruke, pa je pri tome bolje imati manju kuhinju. Ono na šta treba obratiti pažnju je, funkcionalnost kao najvažnija osobina, zatim estetika. 

Ako imate mali prostor koji je predviđen za kuhinju, ne očajavajte i ne pokušavajte da ga proširite, već pogledajte kakve sve prednosti može imati manja kuhinja. Za vas smo odabrali najfunkcionalnija i najbolja rešenja, pa sami prosudite koje ćete izabrati. Vrlo često je problem nedostatka prostora u kuhinji rešavan tako što su kuhinjski elementi postavljani u obliku ćiriličnog slova P. Tako je sve na dohvat ruke, a pritom i veoma uredno i lepo izgleda.

Kada imate kuhinju koja je malih dimezija, u pomoć morate prizvati razne police, fioke, pregrade. One u pravi spas u ovakvim sitacijama, jer ne zauzimaju puno mesta, a na njih ili u njima možete držati razne stvari koje su vam potrebne. Poneke police i pregrade ćete naći ugrađene u kuhinjske elemente, ali neke možete napraviti po sopstvenim željama. Pa tako možete imati pregradu posebnu za vina, za druga pića, za začine itd.

U mnogim domovima pri nedostatku prostorija, ne postoje odvojene trpezarije od kuhinja. Ne brinite zbog toga, jer vas upravo to može navesti da stvorite jednu prostoriju koja će sadržati dve u sebi. Dobra rešenja su kuhinjski pultovi koji nisu glomazni, i ne zauzimaju puno mesta. On može biti u produžetku radne ploče, mada može biti i kao zasebna celina na sredini ili nekom uglu kuhinje. 

Ukoliko vaš izbor nisu, pultovi, i više volite tradicionalne stolove i stolice, bez obzira na malo prostora, i njih možete uklopiti u koncept kuhinje. Okrugli stolovi su pogodniji, jer su bez oštrih ivica koje vizelno seku sobu. Pravougaoni stočić smešten uz zid, takođe ne zauzima mnogo mesta, ali je on predviđen za jednu eventualno dve osobe.


Izvor


Article viewed 25253 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak