Laguna Residence: Novi stambeno poslovni prostor u Novom Sadu

Laguna Residence: Novi stambeno poslovni prostor u Novom Sadu


Na uglu Bulevara Evrope i ulice Olge Popov u Novom Sadu, kompanija Dijagonala zida novi objekat koji će se istaći svojom zanimljivom fasadom ali i zgodnim uslugama za njegove stanare.Laguna Residence nudi novi koncept stanovanja kroz brojne servise i usluge koje nudi svojim stanarima. Organizovan je stanarski servis, obezbeđen je video i ljudski nadzor u objektu i parkingu koji ima 155 mesta a svaki stan će čak imati obezbeđen brzi internet i mogućnost izbora kablovske televizije.

Isprojektovana spratnost budućeg objekta je Po+P+G+5+1, uz naglašavanje ugaonih delova prema Bulevaru Evrope u visini jedne etaže Po+P+G+6+1. S obzirom na veličinu i složenost objekta, planirana je izgradnja objekta u tri faze, odnosno tri lamele. Glavna fasada izvedena je talasasto što objektu daje dinamiku.

Laguna Residence nudi više tipova garsonjera, dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova gde najmanji ima 24 a najveći  105 kvadratnih metara.

Pogledajte i neke karakteristične osnove stanova:

Garsonjera, 25 kvm

 

Dvosoban stan, 36,70 kvm

 

Trosoban stan, 63,81 kvm

 

Četvorosoban stan, 105,78 kvm

 

Cena kvadratnog metra stana iznosi od od 1.100 do 1.200 evra po metru kvadratnom a završetak zgrade i useljenje očekuje se u septembru 2013. godine.


Article viewed 2741 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak