Savršeno svetlo za čitanje

zena.blic.r
Savršeno svetlo za čitanje


Ukoliko volite da čitate, centralno plafonsko svetlo u dnevnom boravku i spavaćoj sobi nije dovoljno da biste uživali u knjizi ili novinama. Ma koliko bilo intenzivno, vašim očima to neće prijati. Zato su lampe savršeno rešenje - sačuvaće vam zdravlje i ukrasiti prostor.

Najbolji način za ovo rešenje su podne lampe koje daju usmereno svetlo i koje su istovremeno veoma dekorativne. Mogu se postaviti pored stolice za sedenje ili pored udobne sofe i svakako će vam dobro doći prilikom čitanja. Veoma su praktične i sa zglobnim metalnim drškama, koje se mogu podešavati prema vašim potrebama i po visini i po mestu gde sedite.


Podne lampe sa abažurima su najrasprostranjenije rešenje u sobama i dnevnim boravcima. Veliki je izbor na tržištu, a abažuri se rade od raznih materijala, preko tkanina, poliestera, pa čak i metala. Daju lepo, mekano svetlo, uvek osvetljavajući i pod i plafon. Ne mogu se usmeravati za čitanje, već uvek morate zauzeti dobru poziciju tik uz lampu da biste prelistali omiljeni magazin. Ukoliko imaju potenciometar, biće savršene za intimnu atmosferu.


Izvor


Article viewed 2803 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak