Sitne intervencije za savršen enterijer

zena.blic.rs
Sitne intervencije za savršen enterijer


Manje intervencije mogu da promene vaš životni ambijent nabolje. Evo nekoliko predloga:ZAVODLJIVO


Novi izgled spavaće sobe dobićete uz par trikova. Upotreba dekorativnih jastuka je oprobani metod, ali ih koristite sa različitim šarama. Uz crno-bele kombinacije na lampama odlično se uklapaju bordo tonovi na zidu.

 

BRZA PROMENA


Brzu promenu u kupatilu možete postići i lepljenjem zidnih nalepnica i stikera. Izaberite svoju šaru i postavite ih na neko upečatljivo mesto. Vaše kupatilo će dobiti potpuno novi izgled.

 

KORISTITE ISTU NIJANSU


Izaberite draperije u boji jednog zida sobe. Sa ovim ne možete nikada pogrešiti. Draperije i zavese pri dnu vežite i napravite lep estetski detalj.

 

JEDNOSTAVNO


U prazne drvene ramove postavite papire u boji. Za brzo dekorisanje zida, uz par jastuka istog tona, imaćete simpatično rešenje. Bićete sasvim originalni sa osmišljenim kutkom u sobi.

 

DEKORACIJA


Dekoracija sa voćem i cvećem je uvek aktelna, a dosta doprinosi promeni ambijenta. Ovo se naročito odnosi na prostore sa belom i sivom bojom, gde se jaki akcenti žute i pink nijanse veoma lepo ističu.

 

NOVI NOĆNI ORMARIĆ


Postavite pletene korpe u noćni ormarić. Uparite cvetnu posteljinu sa postavom u korpi i dobićete lepršavost u spavaćoj sobi.

 


Izvor


Article viewed 3568 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak