Funkcionalne i lepe dečije sobe

gradnja.rs
Funkcionalne i lepe dečije sobe


Prilikom uređenja dečije sobe mora se jednaka pažnja obratiti na estetski kao i na funkcionalni deo.Krevet, radni sto, prostor za odlaganje garderobe i police za igračke uklopite kako formom tako i bojom. Boju koja se pojavljuje na ormanu ponovite na uzglavlju kreveta. Jarke boje na frontovima polica delovaće još interesantnije ukoliko te boje ponovite na jastucima na krevetu.

Ukoliko je dečija soba malih dimenzija i nemate dovoljno prostora za odlaganje, iskoristite prostor iznad kreveta. Kako bi izbegli da ovi elementi deluju teško, kombinujte ih sa otvorenim policama.

Prostor ispod radnog stola iskoristite za smeštanje komodice na točkiće. Za dodatni prostor za odlaganje možete iskoristiti police koje će vam služiti kao nogica tj oslonac radnog stola.

Dečije sobe se najčešće izvode od univera ali i od bojenog MDFa (medijapana). Najčešće boje koje se koriste za dečije sobe su plava, roza, lila, zelena i bež. Prikazujemo vam modele dečijih soba italijanskog proizvođača Spar u kojima dominiraju upravo ove nijanse.


Izvor


Article viewed 8128 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak