Mali apartman s velikim snovima

uredjenje-doma.com
Mali apartman s velikim snovima


Kada se suočimo s dizajnom relativno malog stana, naša inspiracija može ostati zgnječena unutar malih dimenzija. Međutim, ovaj dom pokazuje kako sanjati velike stvari u skromnom domu – kvadrat stana može puno koštati, ali kreativnost je besplatna.Slova na zidu spavaće sobe daju ton cijelom stanu, a to je ideja koja se može prilagoditi svakom domu. Dodatni detalj, koji dnevnu sobu čini većom i svjetlijom, je veliko ogledalo bez okvira koje zauzima veći dio zida, a ipak ostaje neprimjetno.

Bračni krevet smještenje bliže prozoru, a ne u sredini spavaonica, kako bi se stvorio prostor za mali kauč za čitanje i stolić . Soba se čini puno većom i luksuznijom, ako u nju ubacite dodatne sadržaje.

U kupaonici je smješten “plutajući” ormarić, obješen na zidu, kako bi još više poda ostalo vidljivo, što daje privid veće kupaonice. Ormarić ispod umivaonika s ladicama bolje iskorištava zid od jednostavnog ormarića s policama. Proziran zaslon na kadi jednostavan je i proziran te također ne ograđuje prostor, već ga povećava.

Za blagovaonicu je odabran jednostavan, okrugli stolić, koji omogućava lakše kretanje kroz manji prostor.
Izvor


Article viewed 2782 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak