Oplemenite enterijer vašeg doma na originalan način

b92.net
Oplemenite enterijer vašeg doma na originalan način


Ukoliko želite da u vaš dom unesete neke novine, evo predloga kako da ga oplemenite na originalan način uz pomoć crteža vašeg deteta.U svakom detetu krije se umetnik o čemu svedoče crteži i slike koje deca u velikom broju naprave tokom svog detinjstva. Ukoliko želite da neka od tih dela ovekovečite, evo predloga kako da to uradite na najbolji način, a i sigurni smo da će to deca kasnije umeti da cene. 

Ukoliko ste se odlučili da radove izložite u dnevnoj sobi, jedan od važnih faktora je da zardžite osnovni dizajn sobe kako ona ne bi izgledala neuredno ili detinjasto. 

Izaberite par najlepših crteža iste ili slične tematike i izaberite ram koji će se po dizajnu uklopiti u već postojeći nameštaj.

Oplemenite enterijer vašeg doma na originalan način

Još jedan od bitnih faktora je i mesto za kačenje malih remek- dela. To može biti i ceo zid ili samo jedan deo bitno je samo da se uklapa u već postojeći ambijent u sobi. 

Bez obzira na sobu ili temu koju ste izabrali ramovi bi trebalo uglavnom da budu jednostavnih linija i u jednoj boji jer su dečiji crteži uglavnom u punom koloru, pa ih na ovaj način treba malo prilagoditi ostatku enterijera.

Izvor


Article viewed 3014 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak