Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja

zena.blic.rs
Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja


Kad kuća nije tesna...Ovo je stan od 57 kvadrata u kome njegova vlasnica živi, organizuje žurku, večeru za sebe i prijateljicu, sunča se... Otkrijte kako.Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja

 

U pitanju je stan u kome se sve pokreće, zidovi su pokretni, kao i nameštaj. Skrivene fioke i police "kriju" stočić za šminkanje, trpezarijsku garnituru, policu za knjige.

Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja

A iako si mnogi momentalno odselili, u ovom stanu ima zapravo mesta za sve što je jednoj devojci potrebno. Čak ima prostora i za disko kuglu.

Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštajaOvaj apartman su dizajnirale španske arhitekte iz studija elii sa ciljem stalnog menjanja i prilagođavanja prostora.

Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja- Sve je počelo sa skrivenim pregradama, odeljenjeima gde možete odložiti dosta stvari kojima smo svakodnevno zatrpani. Kanije se ideja razvijala i želeli smo da izvučemo najviše iz malog protsora- kažu idejni tvorci.


Izvor


Article viewed 3774 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak