Montažne kuće na Sajmu od 180 do 350 evra po kvadratu

gradnja.rs
Montažne kuće na Sajmu od 180 do 350 evra po kvadratu


Najjeftiniji način da sagradite sebi krov nad glavom jeste montražna kuća. Pogledajte nove modele predstavljene na Sajmu građevinarstva 2014.Da su montažne kuće veoma popularne kod nas u poslednje vreme govori i podatak da su se na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva predstavili četiri proizvođača s veoma popularnim cenama.

Cena predstavljenih montažnih kuća kreće se od 180 do 350 evra po metru kvadratnom u zavisnosti od nivoa opreme i proizvođača.

Na Sajmu su se predstavile sledeće firme:

Steco centar

Montažna kuća firme Steco Centar površine je 63 kvadrata i košta 6.000 evra bez temelja, temeljne ploče i instalacija. Postoji i verzija kuće od 60 kvadrata za 16.000 evra kompletno završena.

Bor Promet Ivanjica

Cena montažnih kuća firme Bor Promet Ivanjica  kreće se u rasponu od 190 u sivoj fazi (krov, oluk, opšivka, stolarija, bez kupatila, izolacije i krečenja) do 350 evra po sistemu ključ u ruke.

Domtera

Firma Domtera, takođe iz Ivanjice, nudi montažne kuće u sivoj fazi po ceni od 180 evra po kvadratu bez zanatskih radova (instalacija, temelji, podovi). Ipak, u tu cenu dobija se fasada i krečenje. Za 350 evra po kvadranom metru možete dobiti kuću po sistemu ključ u ruke. Domtera pravi tipske kuće ili po projektu kupca. Rok za isporuku kuće je 30-45 dana. Domtera ispunjava uslove i standarde za gradnju montažnih kuća u Norveškoj, Švedskoj, Francuskoj i Sloveniji.

Mobilna kuća Adria

 

Novitet na našim prostorima je mobilna kuća koja se lako može prebaciti na drugu lokaciju. U kući je uključena sva oprema (frižideri, šporeti, radijatori pa čak i nameštaj, kreveti, plakari, sofa) a dobijate i kompletno opremljeno kupatilo s tuš-kabinom. Cena zavisi od kvaliteta oprema a kreće se oko 1.000 evra po metru kvadratnom. Izloženi model na sajmu površine je 23,5 m2 i ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu s kuhinjom i kupatilom i njegova cena je 20.000 evra. Trem se kupuje odvojeno.

Ovu kuću je lako premestiti na drugu lokaciju jer je na točkovima. Ako se radi o kratkim lokacijama može se odvući a ako je treba prebaciti na veću razdaljinu može se postaviti na kamion i odneti.


Izvor


Article viewed 11037 timesDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak