Fémes, tiszta elegancia

Global-Report
Fémes, tiszta elegancia


A végtelenül leegyszerűsített formák világában a hangsúlyosan egyenes vonalaknak és egy-egy kiemelt színnek jut a legfontosabb szerep. A világosan áttekinthető, letisztult környezetben minden szem előtt hagyott készülék kiemelt jelentőségű. Az összhatás kissé férfias, hiszen nincsenek lágy ívek, stílustörő csecsebecsék.A hivalkodóan puritán megjelenés csak álca, a high-tech konyha lényege a gépek és a felületek kiváló minősége. Jellemzői a fényes laminált és a csillogó vagy matt króm felületek, a keskeny, üveges felső szekrények.


 

 

Látványos és helytakarékos eleme lehet a konyhának a gyümölcsmosó medencével és két csepegtető tálcával kiegészített acél mosogató.

(Franke)

 

Ca’Nova Design

Alno

 

 

 

 

 

 

 


Exkluzív megjelenésű, egyszerű vonalú, fémvázas bárszék háttámlával, színes bőrborítással. (Ca’Nova Design)


Grafitszínű, matt felületű
konyha, a hűvös elegancia képviselője. Az alumínium élek és szegélyek a bútor horizontális osztásait hangsúlyozzák. Mattüveges felső szekrényei felfelé nyílnak és lefelé világítanak, sütőjét magas szekrénysorba építették. Az alsó szekrényelemeken nagyobb fiókok osztoznak. (Alno)

 


 

Az ultramodern stílus nem unalmasan semleges színvilágot jelent, sőt, a fém- és üveg felületek a szokásosnál jobban hangsúlyozzák a bútoron megjelenő, karakteres színeket. A konyha lelke a főzőblokk, amelyben a széles sütőn és a főzőlapon kívül acél munkapult, tároló fiókok és a hozzájuk illő elszívó alkot.

(Banco)

 


 

Letisztult formák, fejlett technológia és könnyed használat jellemzi az új, Experience termékcsalád ujjlenyomatmentes kivitelű, rozsdamentes acél sütőjét. Új fejlesztésű programjaival egyaránt lehet grillezni vagy pizzát sütni, tésztát keleszteni vagy félkész ételeket ropogósra sütni. Az új modelleket érintőképernyős irányítórendszerrel, teleszkópos sütősínekkel és katalitikus tisztítóprogrammal látták el.

(Ariston)

 AJÁNLAT


 


Hannoverben tervezői díjat nyert a többféleképp rendezhető csiszolt, polírozott alumínium só-, bors-, és fogpiszkálótartó

(22.120 Ft, Troika)
 

Sigill 24-darabos evőeszközkészlet (9.990 Ft), Syntes Linje tányér (995 Ft) és Syntes fajansz tál (495 Ft)

(IKEA)

  

Rozsdamentes acél tál, két méretben

(1.490 Ft, 2.490 Ft, IKEA)

 

 

 

ÁRCÉDULA

 

 

 Trendy Colours, matt laminált, alumínium éllezárásos, laminált pultos bútor. Az összeállítás bruttó ára gépekkel: 3.959.435 FtModula Laccato, matt lakkozott frontos, kőpultos bútor hipermodern stílusban. Az összeállítás bruttó ára gépekkel: 7.135.711 Ft

Extra tipp

 Különösen a nappalival és az étkezővel egybenyitott konyháknál okozhat gondot a bútorsor lezárása. Különleges megoldás lehet az opálüveg tolóajtós, forgókosaras kamraszekrény, amely oldalról nézve is jól mutat, és takarja a konyhai műveleteket. Magas szekrényelem mellé vagy a konyhapult folytatásában is beépíthető.
 KONYHÁKBA TERVEZTÉK


 


A Massive lámpagyártó cég idei újdonságai között találjuk a Cucina márkanevű, kifejezetten konyhai világítást szolgáló termékcsaládot. Ezen belül külön figyelmet érdemelnek az elegáns és igényes, inox kivitelű Tarragon termékek, amelyek a munkapult megvilágításában újszerűek.


Az elemeket tetszés szerinti sorrendbe sorolva, a konyhabútor megbontása nélkül, a felső szekrények aljára utólag is felszerelhetjük. A család tagjai közé tartozik a 60 cm hosszú, maximum 14 wattos fénycsöves lámpatest, a 30 és 60 cm hosszú halogén spotlámpa egy, illetve két G4-es 20 wattos izzóval, a 15 cm hosszú kapcsoló elem, az ugyanekkora dupla dugaszolóaljzat, valamint egy 30 cm-es kiegészítő- és a sarokelem, melyekkel a konyhavilágítást egységesíthetjük. A garnitúrához összekötő vezetékek, továbbá végzáró, illetve csatlakoztató elemek is tartoznak.

 


 

Cikk forrása