Mindent szabad!

Global-Report
Mindent szabad!


Hosszú haj, fülbevaló vagy tetoválás – a fiatalok koronként változó eszközei a felnőtt generációval szembeni lázadásra. Közben persze mindig kiderül, hogy nincs új a nap alatt, nem véletlenül hívják a napjainkban dívó legújabb irányzatot retrónak. Nem most tündökölnek először, de a konyhában újabb virágkorukat élik a műanyagok, a bolondos színek és a szabadon variálható, önálló bútorok.A hétköznapi gondokkal mit sem törődő, kísérletező kedvű újítókat kár lenne megszólni: szinte mindenki volt nonkonformista, otthonteremtő fiatal.


 

A munkapult és a főzőlap a szalagablakon át természetes fényt kap ebben a konyhában. A rendhagyó ablak határozta meg a tölgyfa frontú, fémkereten és fémlábakon álló szekrényelemek méretét, s ez döntött a hasonló karakterű, felső polcok vásárlásánál is. A munkapult feletti csempe felfut a párkányra, amely így pultként funkcionál.
(IKEA)


 

 

Lendületes vonalvezetése teszi különlegessé a gyümölcsmosóval és színes, műanyag vágódeszkával kiegészített sarokmosogatót.
(Franke)

  

A digitális, érintésvezérelt főzőlapok mellett melegen tartó zóna gondoskodik a fogások tökéletes hőmérsékletéről. A négy high-light főzőzóna közül kettő kétkörös, bekapcsolt vagy még meleg állapotukról kijelzők értesítenek.
(Smeg) 

  

A sarok praktikus kihasználására példa ez a tolóajtós szekrény, amely a mosogató és a beépített bútorsor találkozásánál kapott helyet.
(Gallery Composit) 

 


 

Használaton kívül a sarokba állítható a harmonikásan nyíló, félbehajtható tálcás zsúrkocsi. Könnyed alumínium-műanyag szerkezetét viszonylag nagyméretű kerekek hordozzák.
(Varenna) 

 Ajánlat


 

Mágneses, rozsdamentes acél talppal és színes, szállal fröccsöntött műanyag tartókkal készült a küllemében gyerekkorunk kopácsolós-harkályos játékára emlékeztető, bohókás só- és borsszóró készlet (11.140 Ft, Alessi) 

IKEA/365+

 

 

Soaré

 

Lagerbar

 

 

 

IKEA/365+ földpátos porcelán tányérok (995 Ft, 1.490 Ft, 2.490 Ft, IKEA)

Soaré textilhatású szalvéta több színben, 18 db (995 Ft, IKEA)

Lagerbar váza (1 490 Ft, IKEA)

 


 

A fejüket gyakran beverők tudják leginkább értékelni a hátradöntött szagelszívóra emlékeztető készüléket. A beépített világítással ellátott, acél berendezés dísze lehet egy egyéb részleteiben is trükkösen megkomált konyhának.

(Nolte) 

 Extra tipp

 


Akár a mennyezetig bepolcozott tálaló- vagy kamraszekrényt rendezhetünk be a konyha sarkában. Ajtaja a fém kosarakkal együtt a pult fölött előre csúsztatható, vagy a bútor oldala mögé tolható. A praktikusan kihasznált sarok mindkét esetben kényelmesen hozzáférhető, takarásáról pedig a mellette álló szekrény gondoskodik. 

 

Új kombináció


 


Az LG a kombinált mikrohullámú sütők hagyományát folytatva – a kenyérpirítóval ötvözött sütő sikere után –, a kávé- és teafőzővel kombinált változattal is megjelent a piacon. Az új, 900W mikrohullámú-, 1000W grill- és 750W kávé- és teafőző készülék népszerű felszerelési tárgya lehet a kisméretű konyháknak, de formája révén szépen illeszkedhet egy romantikus vagy fiatalos konyhába is.

 


Árcédula


Trendy Basic
, alumínium éllezárású, fényes laminált konyha. Az összeállítás bruttó ára gépekkel: 2.212 902 Ft


 

Trendy Basic

 

Time Ciliegio

Time Ciliegio, cseresznyefurnéros bútor ívelt pulttal. Az összeállítás bruttó ára gépekkel: 7.324 879 Ft

 


 

Cikk forrása