Aludni a fiataloknak is kell

Global-Report
Aludni a fiataloknak is kell


Egyszerűbb már nem is lehet: a diák-páros közös szobájának hálósarkában minden a célszerűséget szolgálja. Míg az ágy egyik oldalán a falat magas ágyvég védi, addig a másik vége szabadon „folytatódik" egy polcos lerakóasztalban, amelyen a tévé és más apróságok találtak helyet.A bútor szoba felöli, nyitott egysége cipőtároló, a felnyitható tetejű szekrényekben ágyneműt tartanak.

 

Az ágy végébe helyezett bútor nem csak lerakóként szolgál: a szoba felöli, nyitott része a cipők tárolására biztosít könnyen hozzáférhető helyet, a felnyitható tetejű szekrénykékben tartalék ágynemű tartható. A pokrócok a hidegebb éjszakákra, illetve néhány plusz párna, amelyek vendégségek alkalmával a padlóra helyezett ülőalkalmatosságként szolgálnak.

 Zen, a variálható

A dán Innovation cég hazai forgal- mazója, az Innoshop kínálja az extravagáns, főként fiataloknak való, szinterezett fémlábú Zen ágyat. A fejvéget – 75 fokos szögig – tízféle pozícióba állíthatjuk, a fém ágykeretre különféle funkciójú asztalkákat illeszthetünk. A száz százalék pamutból készült s vegyileg tisztítható matrachuzatból ötvenféle áll a vásárlók rendelkezésére.


 

Cikk forrása