Karácsonyfa jeges díszben

Praktika
Karácsonyfa jeges díszben


Egy fenyőt szépen feldíszíteni és karácsonyfát varázsolni belőle nem kis feladat, de nem is lehetetlen! Alakítsuk át meglévő díszeinket, készítsünk néhányat magunk, és egészítsük ki készen kaphatókkal, ennyi az egész!Csupa hófehérbe, jeges kékbe és szikrázó ezüstbe öltöztettük ezt a fát, így pont olyan lett, mintha a mesebeli Hókirálynő birodalmában állna.

Megmutatjuk részletesen, hogyan lehet az egyszerű, már meglévő, régi ezüstgömbünket egyedivé tenni, miként válik strasszkövektől és a glitterportól igazi dísszé egy készen kapható műanyag csillag,
és hogyan lesz a papírmasé masszából vakítóan fehér hópehely.

A sokféle alapanyag ellenére az összkép mégis harmonikus, mert a színek erősítik egymást és a saját kezűleg készített díszekhez jól illenek készen vásároltak.

Az ünnepi asztalt a karácsonyfa hangulatával összhangban terítettük meg. A semleges színű lenvászon terítőre sablonnal festett, hófehér csillagok és hópelyhek kerültek. Az átlátszó üvegtárgyak, azaz a poharak, a kínáló tál, és a tányérok tovább erősítik a jeges hatást. Havas hatású mécsesekkel, tükrös szalvétagyűrűvel egészítettük ki a látványt.

A csillogóan jeges hangulatú fenyő mellett, még további négyféle stílusban feldíszített fát is bemutatunk a Praktika decemberi számában.

A bronz, antik arany és izzó narancsszínű díszekkel dekorált fenyőt az eleganciát, a legújabb divatot követőknek ajánljuk. A bársony- és szaténszalagok, a fényes selyembortnik, és bojtok csillogó barokkos pompát kölcsönöznek a fának.

 
 

A hagyományokat, múltat tisztelőknek csupa természetes alapanyagból készítettünk karácsonyfadíszeket. Illatos méhviasz - csillagos girland, pattogatott kukoricából fűzött szívek, tűnemezelt figurák kerültek a fára, melléjük kukoricacsuhé, kender és gyapjú díszeket akasztottunk.

A gyerekeknek csupa játékos dísszel kedveskedtünk, a nekik szánt fára mesebeli királykisasszony, aranyfényű korona, hintalovacska, a csillogóra festett játék mackó és pöttyös labda került.

Állítottunk egy „megzenésített” fát is kotta-girlanddal, violinkulcsos és kottagömbös díszekkel, nemcsak a zenekedvelőknek.

Cikk forrásaSzólj hozzá!
  Névtelen hozzászólás
Nicknév:
Jelszó:
  Emlékezz rám ezen a számítógépen

Cikk címe:
Küldj el minden hozzászólásomra írt választ emailben
Küldj el minden erre a cikkre érkező új hozzászólást emailben