High-end tusfülke a Jacuzzitól

pumpa Design Pumpa
High-end tusfülke a Jacuzzitól


Magyarországon a high-end shower system kifejezés sajnos még nem épült be annyira a köztudatba, hogy tucatjával sózzák el a karácsonyi kézműves vásárban a képen láthatót. Pedig ha összevetjük a Jacuzzi legújabb "tusfülkéjét" az otthoni felszereléssel, 20-30 éves lemaradást biztosan diagnosztizálhatunk. 

 

Érthetetlen, hogy 2007 végén hogy vagyunk képesek aromaterápia, masszás-rendszer, nyugtató fények, háttérzene, digitális hőfokszabályzó és persze beépített "ébresztőóra" nélkül berendezni a fürdőszobánkat... A design-ról nem is beszélve. A Morphosis Omega névre hallgató "tus" a Jacuzzitól elvárható minőséget, kényelmet és látványt biztosít használójának. A fülke teljes magasságában húzódó, teak-fából készült ülőke rendkívül látványos megoldás. A hydro-masszásról a vertikálisan elhelyezett sugárzók gondoskodnak, a fülke plafonjába esőztető-rendszert szereltek, de van hagyományos kézi tus is, igaz, ezt a Pininfarina tervezte a Morphosis termékek számára.

Hogy a számtalan program és funkció beállítása ne tartson órákig, egy érintőképernyős konzolt építettek a fülke falába. Az elektronika arról is gondoskodik, hogy folyamatosan fenntartsa a beprogramozott hőmérsékletet a fülkében, valamint felébressze a túlpihent tulajt, ha kéri. Az ára sem vészes, egy átlagos családi autó áráért, kábé 5 millió forintért elvihető... (Azért ha valaki megvette, dobjon egy rövid beszámolót, megérte-e!)

Site: Jacuzzzi Morphosis

Forrás: Wow Bathrooms


Cikk forrásaSzólj hozzá!
  Névtelen hozzászólás
Nicknév:
Jelszó:
  Emlékezz rám ezen a számítógépen

Cikk címe:
Küldj el minden hozzászólásomra írt választ emailben
Küldj el minden erre a cikkre érkező új hozzászólást emailben