Sat s leptirima

Uradi sam
Sat s leptirima


Sitnim, ali upečatljivim detaljima, kao i kombinacijom boja, svom će te domu lako podariti osobnost. Dekorativni elementi će ga obogatiti, a ako su uz to i praktični život će vam učiniti lakšim i ugodnijim.Sat s leptirima, dizajniran za Pascal Tarabay, izrađen je od lakiranog metala i može ga se naći u više boja. Pogled na njega omogućit će vam da odaberete koliko daleko i brzo želite da vrijeme leti!

 

Ako ste sačuvali satni mehanizam neke jeftine zidne ure, a sam mehanizam danas je lako pronaći i za kupiti u bolje opremljenim trgovačkim centrima, ovakav ili sličan sat lako će te i sami izraditi. Umjesto metalnog kućišta, zaslon ili dekorativni pokrov možete izrezati modelarskom pilicom iz obične šperploče ili iz ploče od tvrde plastike, te je potom obojiti lak bojom za drvo ili metal.

Izrazite svoju umjetničku dušu te nacrtajte modele leptira kako ih sami vidite. Na ploči koju ste za to namijenili iscrtajte više leptira različitih oblika i dimenzija, a jednog od njih izrežite iz satnog pokrova, kao da se upravo iz njega istrgnuo. Pustite mašti na volju, pa osim leptira zamislite detalj koji će vaš sat učiniti jedinstvenim, odnosno unikatnim.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak