Étkező

Megnyugtató, ázsiai stílusú dekorációs ötletek étkezőbe [FOTÓ]

Az ázsiai stílus egyre jobban teret hódít a lakberendezésben a letisztult, természetbarát és minimalista dizájnnak köszönhetően. Egy ázsiai tematikájú étkező megnyugtató, békés hangulattal dicsekedhet, és könnyen a lakás látványos fókuszpontjává v...

Bájos, vintage stílusú dekorációs ötletek étkezőbe

Egy vintage stílusú étkező otthonos, romantikus hangulatot áraszt. Olyan, mintha egy másik, letűnt világba lépnénk be. Ha téged is megfogott ez a lakberendezési trend, meríts inspirációt az alábbi gyönyörű vintage stílusú étkező dekorációs ötletek...


Kényelmes és bensőséges reggeliző sarok ötletek

Boldog új évet! Egy reggeliző sarok kiváló hely arra, hogy reggelente összegyűljön benne a család. A következő gyönyörű és kényelmes reggeliző helyek nemcsak bensőséges környezetet biztosítanak az étkezésre, hanem tökéletes alkalmasak arra is, hog...

Mutatós szilveszteri asztali dekorációs ötletek

Öltöztesd elegáns, ünnepi díszbe asztalaidat, és köszöntsd a 2013-es évet stílusosan a következő gyönyörű szilveszteri asztali dekorációs ötletek segítségével!


Pazar és színpompás dekorációs ötletek étkezőbe

Dobd fel a konvencionális étkezőt élénk és merész színfoltokkal, és varázsolj lenyűgöző és stílusos enteriőrt a helyiségbe! Fedezd fel a következő trendin dekorált kortárs étkezőket, és hasznosítsd az ötleteket a saját lakásodban!

Álomszép étkező dekorációk

Az étkező az otthon központi helyisége, és pontosan ezért kellene több figyelmet szentelni a dekorációjának, mint bármely más szobáénak. A következő gyönyörű étkező dekorációs ötletekből ihletet meríthettek!


Ünnepélyes, őszi asztaldekorációk

Az alábbi 12 mutatós, őszies dekorációs ötlettel ünnepélyes, figyelemfelkeltő és elegáns "ruhába" öltöztetheted az asztalokat otthon.

Drámai dekorációs ötletek étkezőbe

Meríts ötleteket ezekből a drámai hatású szobabelsőkből; lehelj új életet az étkeződbe és lopj némi romantikát a lakótérbe!


Az étkező szerepe

Global-Report
Az étkező szerepe

Zártkörű ebéd vagy családi vacsora, a konyhában vagy az étkezőben – cikkünkben arra keresünk választ, mikor melyik a legjobb megoldás. Néhány érdekes ötletet mutatunk be, hogyan tehetjük ünnepivé a hétköznapokat!

Étkezőszékek

Global-Report
Étkezőszékek

A jó étkezőszék párnázott, ergonómikusan követi a test vonalát, karfája nincs, támlája enyhén döntött. Optimális ülésmagassága 45, ülésmélysége 40, támlamagassága 55-60 centiméter, ezen akár órákig is kényelmesen elidőzünk. Fontos, hogy az asztal ...


Középpontban az étkezőasztal

Ha kicseréljük valamely régi, már kiszolgált bútordarabunkat, óhatatlanul megbomlik a helyiség addigi harmóniája. Hogy ezt helyreállítsuk, válasszunk néhány stílusos kiegészítőt új bútorunkhoz. Így ismét egységessé válik az összkép.

Tálalószekrények

Global-Report
Tálalószekrények

Tálalószekrény: neve szorosan kapcsolódik a kulináris élvezetekhez. Húsz évvel ezelőtt alig vártuk, hogy kidobhassuk a Nagyitól örökölt darabot. Akkoriban csak az új számított menőnek, mára viszont ismét divatba jöttek.


Étkezőasztalok

Global-Report
Étkezőasztalok

Ma a legtöbb otthonban az étkezőt a konyha mellé tervezik. Ez a feng shui szerint is helyes gyakorlat. Ahol nincs erre a célra külön helyiség, ott a nappalinak a konyhához legközelebb eső részét célszerű étkezőnek használni. Az étkezőasztal nagyon...