Gyerek- és ifjúsági szoba

Trendi és stílusos tini hálószoba ötletek [FOTÓ]

A tinik odavannak a stílusos és kreatív búvóhelyekért. Az alábbi kortárs hálószobák éppen ilyenek: hangsúlyos színek, modern, praktikus bútorok és inspiráló dekorációs ötletek harmónikus kombinációjából születtek. A következő tippeket bátran kipró...

Klassz fakunyhó stílusú ágyak gyerekeknek [FOTÓ]

A tengerentúlon nagy divat a fák tetejére játszóházat felhúzni, ahol a gyerekek kedvükre játszhatnak. Ha kert hiányában vagy más okokból nincs lehetőséged ilyet otthon felállítani, de szeretnél gyermekednek egy saját búvóhellyel kedveskedni, hozd ...


Inspiráló dekorációs ötletek tini hálószobába

Az alábbi inspiráló dekorációs ötletek segítenek a tinédzserkorú gyermek hálószobáját felfrissíteni és trendivé varázsolni úgy, hogy a helyiség a fiatal egyéniségét is híven tükrözze.

Vidám és stílusos dekorációs ötletek a babaszobába

A következő vidám és lebilincselő dekorációs ötletek segítségével mesebeli hangulatot teremthetsz a babaszobában, és még a stílusosságról sem kell lemondanod.


Élénk és vidám dekorációs ötletek a babaszobába

Válassz témát, és teremts meleg, vidám hangulatot a gyerekszobában! Az alábbi élénk, színes babaszoba dekorációs ötletek az Il Loft-tól származnak.

Helytakarékos gyerekszobák több mint 2 gyerek számára

A gyerekszoba tervezők ritkán gondolkodnak az 1-2 gyerek per szobától eltérő koncepcióban, de mi a helyzet, ha nekünk kettőnél több gyerkőcöt kell elhelyeznünk egy helyiségben? A következő hálószobaötletek segítenek megoldani ezt a problémát.


Szekrények a gyerekszobába

Az óvodáskorúk számára a saját szekrény, íróasztal biztosításáról természetesen gondoskodnunk kell. A gyerekek ebben a korban leginkább az élénk színekhez vonzódnak, így a bútorok és a kiegészítők esetében nyugodtan alkalmazhatjuk.

Asztalok a gyerekszobában

A gyermekszoba kiemelten fontos területe a tanulás szeglete, épp ezért különösen lényeges az íróasztal elhelyezése. A gyermek életének hosszú éveken keresztül meghatározója a tanulás, ezért hangsúlyosan kell kezelni.


Gyerekek a lakásban

Global-Report
Gyerekek a lakásban

A gyerek megjelenésével nemcsak a család élete változik meg gyökeresen, de gyakran a lakás beosztása is. Minden szülő szereti, ha gyerekei életvidámak, sokat játszanak, ehhez pedig ideális környezetet szeretnének teremteni.

Néhány ötlet a gyererekszobába

Az igazi gyerekszoba nem hasonlítható a lakás többi helyiségeihez, sõt, egy másik gyerekszobához sem: egyedi és megismételhetetlen. Éppen ezért az alábbi ötleteket nem másolásra ajánljuk, hanem csak tippeknek egy igazi, saját, “testre szabott” gye...


Gyerekkuckó

Global-Report
Gyerekkuckó

Azt, hogy a gyerekek mennyire jól érzik magukat egy-egy vidám színekkel élénkített szobában, jól tudjuk, ám sokszor nehezen tudjuk úgy eltalálni a berendezést, hogy az a kicsiknek is tetszetős legyen, de a felnőtek se érezzék a lakás egészét „vadd...