Ágyak és matracok

A legelképesztőbb high-tech ágyak

A modern világban egy ágy tervezésénél nemcsak a kényelem és a forma számít. A gyors ütemben fejlődő technikának köszönhetően a bútortervezők egyre több modern, high-tech ágyat készítenek napjainkban, amelyről a legtöbb ember csak álmodozhat. A st...

Franciaággyá alakítható kanapé szett kis hálószobába

A Saba Italia cég "The Scoop" fantázianevű multifunkciós bútora ideális ülő és fekvőalkalmatosság egy kis lakás számára. A stílusos kanapé szett egy perc alatt kényelmes franciaággyá alakítható.


Különleges alvásélmény formabontó ágyakban

Ezekben a szokatlan formájú csúcskategóriás, high-tech, modern vagy egyszerűen csak "abnormális" luxuságyakban a hetedik mennyországban érezhetjünk magunkat.

Az egészséges alvás alapja

Minden embernek megvan a maga egyéni alvási szokása, a kedvenc elalvó helyzete. De igazán jól aludni csak jó ágyban lehet, hiszen minél kényelmesebben fekszünk, annál nyugodtabban alszunk.


Puha vagy kemény?

Global-Report
Puha vagy kemény?

Az igazán pihentető és ezáltal „hatékony” alvásnak számos feltétele van. Sok szempont közül az egyik legfontosabb, hogy maga a fekhely, az ágy alkalmas legyen a nyugodt alvásra. Egy jó ágy segítségével a mozgásszervi- és gerincbántalmakban szenved...