Dekoráció

Vidám és játékos lakberendezési ötletek [FOTÓ]

A következő izgalmas dekorációs ötletek segítségével vidám és fiatalos hangulatot teremthettek otthon. Kellemes szórakozást a következő képsorokhoz!

Egyedi tervezésű fali virágtartók

A nagyvárosi élet gyakran egyenlő a kis lakótérrel, amely megnehezíti a zöld környezet kialakítását. Pontosan ez az oka annak, hogy a fali virágtartók ekkora népszerűségnek örvendenek. Álélősködők, pozsgás növények, mohák, gyógynövények vagy akár ...


Új trend: Varázslatos, ásvány témájú dekorációk

Ásványi dekorációs tárgyak segítségével káprázatos, eklektikus hangulatot varázsolhatunk a lakótérben. Talán meglepőnek tűnhet, hogy hány különféle formában találhatók meg - a tapétától kezdve, a csempéken keresztül a fali dekorációkig. Nézzétek m...

Dombormű hatású 3D fali dekorációk

A 3D dekorációk gyönyörködtetik a szemet és a lelket, és látványos dombormű hatást érhetünk el velük. Az alábbiakban bemutatunk néhány 3 dimenziós fali dekorációt, amelyek feldobják az egyhangú falakat és a belső tér hangulatát is.


Élénkszínű dekorációs kiegészítők 2013 nyarára

Az alábbiakban az idei év legvonzóbb dekorációs kiegészítőiből szemezgetünk. Ha szívesen felfrissítenétek a lakás enteriőrjét ebben a szezonban, semmi esetre se hagyjátok ki a következő mutatós dekorációs eszközöket!

Élethű, levél formájú fali akasztók / fogasok Jeong Hwa Jintől

Unalmasnak találod a sima, egyszínű falakat otthon? Nézd meg ezeket a Jeong Hwa Jin által készített kreatív, levél formájú, minimalista fali dekorációkat, amelyekre kabátok és kulcsok is akaszthatók. Az élethű leveleknek köszönhetően az egyhangú f...


Egyedi vázák modern, minimalista otthonba

Ezek az egyedi vázák messze eltérnek hagyományos társaiktól merész színüknek és különleges formájuknak köszönhetően. Az alábbi eredeti modelleket kifejezetten modern, minimalista vagy kortárs enteriőrbe ajánljuk.

Gyönyörű, klasszikus angol stílusú karácsonyi dekorációk

Ennek a klasszikus stílusú, nagy-britanniai háznak az ünnepi enteriőrje a romantikus, régi jó idők Angliáját idézi. Az egyik nappali szoba falát díszítő sötétlila tónushoz remekül illenek a fehér karácsonyi dekorációk. A fehér alapszínű konyhát és...


Gyönyörű karácsonyi dekorációk a Zara Home-tól

A spanyol Zara Home márka 2012-es karácsonyi dekor kollekciója mutatós, klasszikus és elegáns ünnepi stílusú darabokból áll. A kollekcióról készült fotókat az ugrás után találhatjátok.

Vidám, ünnepi hangulat karácsonyi témájú falmatricákkal

A karácsonyi stílusú falmatricák az egyik legegyszerűbb és leglátványosabb mód arra, hogy vidám, ünnepi hangulatot teremts az otthonodban. A következő példák segítenek kiválasztani, melyik stílus illik leginkább a lakásodhoz. Kellemes kreatívkodást!


Mutatós és stílusos faldekorációk fémből

Az alábbiakban szemet gyönyörködtető, fémből készült faldekorációk közül szemezgetünk, amelyek különleges kiegészítői lehetnek egy-egy szobának, és egyedi, kortárs jelleggel fűszerezhetik az otthon hangulatát.

Romantikus hálószoba dekoráció karácsonyi égőkkel

Egy kissé korainak tűnhet a karácsonyt emlegetni, de azt nem tagadhatjuk, hogy az ünnepi világítás meleg és bensőséges hangulatot varázsol a lakásban. Miért is ne próbálhatnánk meg felhasználni a karácsonyi égőket a hálószobában - akár a hétköznap...


Gótikus témájú dekorációs ötletek

A gótikus dekoráció a drámai és romantikus stílusok különleges és kreatív kombinációja. Meríts inspirációt a következő gyönyörű és stílusos gótikus szobabelsőkből, és fűszereszd egy csipetnyi melankólikus eleganciával a lakásdekorációt!

Extravagáns és stílusos fekete-fehér dekorációk Halloween-ra

Közeleg a Halloween! Elkezdtetek már gondolkodni azon, hogyan díszítsétek fel a lakást erre a vidám, de kissé morbid hangulatú ünnepre? A következő stílusos, egyedi fekete-fehér dekorációkkal nektek lesz a legextravagánsabb és legbizarrabb ünnepi ...


Inspiráló faldekorációs ötletek őszre

Közeleg az ősz, tükrözze az évszakváltást a lakás is! Az őszies dekorációhoz a természetből kölcsönözhetsz kiegészítőket, és földszínek segítségével hívogatóan meleg, otthonos légkört teremthetsz.

Szokatlan és vidám bútorok, dekorációs elemek

"A minél több, annál vidámabb" elv nemcsak az emberekre igaz, hanem a dekorációs elemekre is. Szokatlan és vidám bútorok, mint például egy élénkszínű kanapé vagy egy földgömbökkel tarkított mennyezet, tartós benyomást kelthetnek a vendégekben, és ...


Cuki állatformájú vázák

Első látásra beleszerettünk ezekbe a cuki állatformájú vázákba. A játékos darabok vidám hangulatot teremtenek bármely helyiségben.

Elegáns 3D-s falburkoló lapok

Az Armourcout nevű cég tervezte ezeket a 3 dimenziós falburkoló lapokat, amelyekkel modern és elegáns hangulatot varázsolhatunk otthonunkban vagy üzlethelyiségünkben. A burkolóelemeket számítógépes grafikai tervezéssel és hagyományos kézi faragáss...


Trendi zuhanyfüggönyök

A zuhanyfüggöny fontos szerepet játszik a fürdőszoba hangulatának kialakításában. A következő zuhanyfüggönyök igazán vidám és trendi darabok, amelyekkel új színt kölcsönözhetünk lakásunk egyik legfontosabb helyiségének.

Ijesztő szem alakú óra a Vitrától

Ez a retró stílusú falióra nosztalgikus érzéseket kelt bennünk. Egyedi formájának köszönhetően otthon mindenki azt fogja érezni, hogy szemmel tartják őket... A kreatív órát George Nelson tervezte a Vitra European nevű cég számára.