Lakástextilek

Stílusos függönyök a konyhába [FOTÓ]

Egy-egy jól megválasztott függöny kiegészítheti a lakás enteriőrjének stílusát, és egyénivé varázsolhatja a szobák és az otthon hangulatát. Ezenkívül a függöny védelmet biztosít a meleggel, a hideggel és a beáradó fénnyel szemben is. Ha egyszerű é...

Zen stílusú függönyök a nyugodt nappaliért

Természetes színű - bézs, barnás vagy zöldes árnyalatú - növény-, virág- vagy Buddha-motívummal díszített függönyökkel könnyen nyugodt, zen stílusú hangulatot teremthetünk bármely szobában. Hozd el a béke szigetét a nappalidba ezekkel a harmónikus...


Kyle Bunting gyönyörű szőnyeg kollekciója

Kyle Bunting legújabb kortárs stílusú szőnyeg kollekciójának darabjai több színben - barnában, fehérben, szürkében, feketében és kékben -, és több, különböző mintázatban kaphatók, melyek stílusosak és kényelmesek is egyaránt.

Dobd fel a lakást vicces és modern szőnyegekkel!

A szőnyegek nemcsak arra szolgálnak, hogy megvédjék a padlózatot a sérülésektől, hanem nagyszerű dekorációs elemek is. Teremts vidám hangulatot a szobákban ezekkel a modern és rendhagyó mintás szőnyegekkel!


Cuki gyerek szőnyegek az Ikeától

Az Ikea klassz, gyerekeknek szánt szőnyeg kollekciója garantáltan vidám és játékos hangulatot teremt a gyerekszobában.

Luxuskategóriás kortárs szőnyegek a byHenzeltől

A svéd byHenzel nevű cég egyedi tervezésű, luxuskategóriás kortárs szőnyegei a lakberendezés és a képzőművészet közti határt igyekeznek elmosni.


Ünnepi terítékek

Global-Report
Ünnepi terítékek

A terített asztal központi szerepet tölt be karácsonykor. Különböző módon élünk, ez kifejeződik abban is, ahogy nevezetes alkalmakkor megterítjük az asztalt. Meghatározók a család szokásai, nagysága, életvitele. Sokaknak ez az év legfontosabb ünne...

Minőség és elegancia

A legújabb textiltrendeket minden eddiginél választékosabb anyag- és színhasználat jellemzi. Legalábbis erről árulkodik az egyik legrangosabb európai kiállítás, a valenciai „Textil Hogar” kínálata.


Textilek ígéretes randevúja

A spanyol formatervezők és bútorgyártók minden kétséget kizáróan a világ meghódítására készülnek, ugyanis szemlátomást egyre jelentősebb lesz a szerepük a nemzetközi belsőépítészet porondján.

Párnák közt, ágyban…

Miután megvásároltuk az ágyat, a figyelem az ágynemű kiválasztására eshet. Csupán ezután lesz teljes a hálószoba arculata. Ha nem kívánják bonyolítani az életüket, egy egyszerű gondolattól vezérelve sétáljanak el a boltba: nem éppen a szép, hanem ...


Villámszőnyeg

Global-Report
Villámszőnyeg

Spanyol tervezők, a híres Nanimarquina textil-team tagjainak fejében született meg a „állítsd össze magad" szőnyeg gondolata.

Szőnyegek Amerikából

A Diego Exclusive áruház újdonságai között amerikai szőnyegkollekciót kínál, amelyben – a legfrissebb irányzatnak megfelelően – vastagabb és vékonyabb szálból készült, suba jellegű darabokat is találunk.


A szőnyeg varázsa

Global-Report
A szőnyeg varázsa

A szőnyegcsomózás ott fejlődött ki, ahol azt időjárási körülmények megfelelőek voltak. A szélsőséges klímában – a meleg napsütéses napok és a fagyos éjszakák – élő birkák prémje adta a legjobb gyapjú alapanyagot a nomád népeknek.

Szőnyegajánló

Global-Report
Szőnyegajánló

A lakástextíliák egyik nagy csoportját képezik a szőnyegek. Szinte nincs is olyan lakás, ahol ne találnánk valamilyen szőnyeget. A barátságos légkör megteremtése mellett megtörik a padlózat ridegségét, tompítják a zajokat, és nem utolsó sorban hős...


Varázsszőnyegek között

Egyszer volt, hol nem volt, még az Üveghegyeken is túl... Mint a mesében. Vagy majdnem. A helyszín ugyanis Marokkó, és annak is a legbelseje, az Atlasz égre törő, kopár hegyein túl. A kősivatagban járunk, egész pontosan Ouarzazate városában.