Falszerkezet és mennyezet

8 mutatós mennyezeti dekoráció

A mennyezet az egyik olyan alapelem, amely meghatározhatja egy szoba hangulatát. A következő látványos 8 mennyezeti dekorációs ötlettel stílusossá és egyedivé varázsolhatod otthonodat.

Különleges színvilágú tapéták

Otthonunk falai életterünk keretei, ezért sokat számít, milyen anyag, textúra és szín jelenik meg rajtuk. Itt néhány különleges, igazán hangulatteremtő és domináns tapéta kerül bemutatásra.


A fényáteresztő beton

Fiatal, magyar építész találmányának híre járta be az utóbbi hónapokban a világsajtót: megszületett a fényáteresztő beton, a LiTraCon. Feltalálója, Losonczi Áron olyan építőanyagot alkotott, amely alapjában változtathatja meg az építészetet.

Tapétázás

Global-Report
Tapétázás

A kontrasztos, nagyléptékű tapétaminták „agyoncsapják” az amúgy is kis helyiséget, a finom, aprólékos díszítések viszont elvesznek a nagy térben. Amennyiben valaki bizonytalan a választást illetően, legjobb, ha kezdetben a fehéret favorizálja. Idő...


Festés

Global-Report
Festés

Ha belépünk egy lakásba, s végigjárjuk a helyiségeket, az első meghatározó élményt a legnagyobb felületetek, az előttünk magasodó falak látványa jelenti. Ezek állapotára figyelni kell, rendszeres gondozásuk elkerülhetetlen. A minket körülvevő fala...