Dizajn trend

Efektan spoj skandinavskog i retro stila u enterijeru

Retro stil može delovati kao kliše, ali ako posluži samo kao inspiracija, a ne tema za kompletan enterijer, biće pun pogodak. Ovaj stan u Sankt Peterburgu to na najbolji način i potvrđuje.

Savršena inspiracija: Tri stana u skandinavskom stilu

Skandinavski uticaj procvetao je u svakom segmentu dizajna od vizuelne umetnosti do arhitekture i naravno, uređenja enterijera. Jedna od prednosti skandinavskog dizajna je što svako može uneti deo ovog stila i u svoj dom. Predstavljamo vam tri ins...


Uživanje u malom prostoru sa stilom

Ukoliko izaberete pravog dizajnera, može vam priuštiti zadovoljstvo da u maloj kvadraturi uživate podjednako lepo kao da vas stan ima mnogo kvadrata, a da bude funkcionalan, aktuelan i stilski odgovara vremenu u kojem živite.

Kako pametno i prakticno urediti stan od 30m2

Kako visestruko iskoristiti prostor malog stana, danas je jedno od znacajnijih pitanja. Zbog stalnih ekspanzija gradova, stambeni prostor postaje sve manji. Prikazujemo vam stan od 30m2 u Braziliji, Brazil, BEP Arhitekte daju odgovore na pitanja ...


Redizajnirate dnevnu sobu? Ovo su aktuelni modeli sofa

Pogledajte najnovije modele kauča predstavljenih na sajmu nameštaja u Milanu – iSalone 2015.

Perfektna upotreba boja u enterijeru

Gde god je bitna estetika, veoma je važna i upotreba boja. Od jarko crvene na usnama, do tračka roze u bidermajeru. Isto je i sa enterijerima, a dizajnerka Ana Jarovikova dovela je upotrebu boja u enterijeru gotovo do savršenstva.


Moderni stan u potkrovlju

Moderni stan u potkrovlju u izvedbi Francuske tvrtke Double G ispunjen je prirodnom svjetlošću i detaljima zelene i žute boje. Glavni dio stana čini otvoreni prostor koji se sastoji od kuhinje, blagavaone i dnevnog boravka. Zid u blagavaoni zauzim...

Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja

Kad kuća nije tesna...Ovo je stan od 57 kvadrata u kome njegova vlasnica živi, organizuje žurku, večeru za sebe i prijateljicu, sunča se... Otkrijte kako.


Jarke boje kao ključ za upečatljive fotografije enterijera

Da enterijeri s detaljima u jarkim bojama privlače veliku pažnju dokazuju fotografije Lucasa Allena.

Mali apartman s velikim snovima

Kada se suočimo s dizajnom relativno malog stana, naša inspiracija može ostati zgnječena unutar malih dimenzija. Međutim, ovaj dom pokazuje kako sanjati velike stvari u skromnom domu – kvadrat stana može puno koštati, ali kreativnost je besplatna.


Prostor za kucne projekcije

Nudimo vam mnostvo zanimljivih ideja ukoliko zelite da jednu prostoriju posvetite gledanju filmova!


Kako urediti garsonjeru

namestaj24.com
Kako urediti garsonjeru

"Cozy" enterijeri

enterijer.rs
"Cozy" enterijeri

Cozy je reč koja se upotrebljava kada je nešto udobno i opušteno. Kombinacija belih tonova i drveni elementi u enterijeru su karakteristike ovog stila.


Zeleno, volim te zeleno - 20 inspirativnih enterijera

Ona je nepresušna inspiracija dizajnera. Ona je boja prirode. Ona se lako kombinuje. Zelena u 20 najrazličitijih primera za uređenje doma.

Ideje za moderno i funkcionalno predsoblje

Bilo da je prostran ili u uskom hodniku, ulaz u stan uvek možete izvesti da deluje moderno i dopadljivo. U većini slučajeva ovi prostori su bez prirodnog svetla, što ih dodatno čini mračnijim i nekako manjim nego što stvarno jesu.


5 top trendova u uređenju doma

Ove godine top trendovi uređenja doma uključuju neke klasične motive i uzorke, modernizovane novim bojama i materijalima.

Merylin Monroe u enterijeru

Jedna od najlepših žena 20.-tog veka, pevačica, glumica, model i sex simbol naslikana na mnogim slikama pronalazi put i do upotrebe u dekoraciji enterijera


Japanski dizajn u modernom domu

Kada je u pitanju dizajn enterijera nije redak slučaj da se kombinuje savremena i tradicionalna umetnost. A jedan od najpopularnijih stilova je Japanski dizajn.

Potkrovlje sa pogledom koji oduzima dah

Predstavljamo vam ideju za potkrovlje. U pitanju je stan od 84 kvadratna metra sa otvorenim planom dnevnog boravka.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »