Dnevna soba (Living Room)

IKEA - Najnovije ideje za dnevni boravak

Ikea je više od švedske kompanije za nameštaj, više od poznatog brenda... IKEA je zapravo idejni provajder za dizajn vašeg enterijera...

10 nevjerovatnih dnevnih soba u kojima biste voljeli živjeti

Jeste li razmišljali o tome da osvježite vaš dom novim namještajem za dnevni boravak?


Savršen kutak za čitanje i opuštanje

Provođenje vremena u društvu knjige jedan je od najkvalitetnijih načina da se slobodno vrijeme smisleno utroši.

Dnevna soba za odmor i razonodu

Dnevna soba je mjesto za odmor i druženje svih članova domaćinstva. U dnevnom boravku se čavrlja uz kafu, kušaju se ukusni zalogaji kojima nudimo drage goste, opuštamo se uz dobar film ili zabavljamo igrajući se s dječicom.


Što daje šarm svakom dnevnom boravku?

Funkcionalno neophodan, klub stolić redovito ima i dekorativnu ulogu u prostoru. Nekad je bio nužan element za serviranje pića, odlaganje daljinskih upravljača i ostalih predmeta, no moderni trendovi mu daju izrazito dizajnersku ulogu, koja nadmaš...

Moderne dnevne sobe italijanske kompanije Mobileffe

Italijanska kompanija Mobileffe čuvena je u celom svetu jer izrađuje moderan nameštaj izuzetnog kvaliteta. Predstavljamo vam nekoliko dnevnih soba iz njihove bogate kolekcije.


Moderne dnevne sobe

wannabemagazine.com
Moderne dnevne sobe

Vaš stil se ne ogleda samo u odevnoj kombinaciji koju nosite već i u načinu na koji uređujete svoj dom. Dnevna soba, centralna prostorija u stanu ili kući, u potpunosti reflektuje ukus i stil onih koji u njoj borave.

Kutak za priče iz 1001 noći

Bliskoistočne kulture, obavijene velom misterije i magije, imaju neku toplu privlačnost, i pritom nas često podsećaju na priče iz 1001 noći.


Ideje za moderan i praktičan dom

Prije nego se uhvatite ozbiljnog posla kao što je uređenje vlastitog doma razmislite o šarolikoj lepezi ideja, možda je skandinavski dizajn nešto po vašem ukusu.

Inspiracija boja: ljubičasta

Ljubičasta je kraljevska. Misteriozna boja, ljubičasta, asocira na plemstvo i duhovnost. Ova boja ima specijalno, skoro sveto mesto u prirodi: lavanda, orhideja, liljan i ljubičica su često delikatni i smatraju se vrednim.


Ikea ideje za dnevnu sobu

Švedski div unutarnjeg uređenja svake sezone uz novi namještaj osmisli i nekoliko ideja koje vam mogu pomoći prilikom opremanja kuće ili stana.

Najbolji plan za uređenje dnevne sobe

Pre nego što počnete sa uređivanjem dnevne sobe, odgovorite na sledeća pitanja. To će vam pomoći da razradite plan kupovanja nameštaja, kako bi prostor bio što funkcionalniji.


Osvježavajuće boje za dnevnu sobu

Želite imati dnevnu sobu koja ostavlja bez daha? Probajte sa ovim osvježavajućim kolor paletama.

Aranžiranje nameštaja dnevne sobe

Način na koji aranžirate nameštaj u vašem životnom prostoru, diktira zapravo kako ćete živeti u istom prostoru. Slede saveti za aranžiranje nameštaja u prostorima za opuštanje poput dnevne sobe. Često su dnevne sobe pretrpane nepotrebnim komadima ...


Kad knjiga caruje

enterijer.ba
Kad knjiga caruje

U vijeku u kojem caruje internet i moderna tehnologija, knjiga vodi vrlo neravnopravnu i tešku bitku sa digitalnim formama kojih je sve više na tržištu. Međutim, još postoji osjećaj da je knjiga najljepši poklon, a miris nove ili stare knjige i da...

Savršeno osvijetljen kutak za čitanje

U grozničavoj jurnjavi koja je dio naše svakodnevice, kutak u kojem se možemo potpuno opustiti i pobjeći od ostatka svijeta važniji je no ikad. Čitanje je jedna od aktivnosti koja nas najbolje opušta, a za to vam je potrebna i odgovarajuća rasvjeta.


Opustite se u dnevnom boravku

Dnevni je boravak oduvijek držao titulu najzabavnijeg i najopuštenijeg mjesta u domu. Ova prostorija mora zadovoljavati više različitih funkcija: uz komfor za udoban smještaj više ljudi, do smještaja kutka rezerviranog za računalo, a često i blago...


Nova elegancija doma u belom

Bilo da odaberete klasiku za sva vremena ili romantični shabby chic stil, bela boja neka vam bude inspiracija u uređenju1 | 2 | 3 | 4 | older »