Kupatilo (Bathroom)

Montažna košuljica za tuševe u ravni poda

Tuševi u ravni poda moraju imati dobar pad kako bi voda oticala ka odvodu. Da biste bili sigurni da je nagib dobar možete da koristite i gotov montažni element. - See more at: http://www.gradnja.rs/montazna-kosuljica-za-tuseve-u-ravni-poda/#sthash...

Kako malo kupatilo učiniti većim

Ako ne živite u luksuznoj kući s modernim prostranim kupatilom, zasigurno želite svoje maleno kupatilo učiniti većim, barem vizuelno. Koristite naše savete za uređenje kupatila i sigurni smo kako ćete se osećati slobodnije, a vaše kupatilo izgleda...


Aqua Sense

www.graff-faucets.com
Aqua Sense

Predstavljamo vam Aqua Sense tuš koji čin tuširanja podiže na jednu novu razinu.

Kupatilo bez ijedne mrlje

Mislite da je WC šolja higijenski najrizičnije mesto u kupatilu? Nije! Puštanjem vode eliminišemo skoro sve bakterije. Slavine su opasnije, treba obratiti pažnju i na kamenac, a nije loše da proverite da li pravilno održavate kupatilo.


Tri boje za kupatilo sa snažnim efektom

Nakon nekoliko mjeseci izabrana boja kupatila može lako da dosadi ili da se učini zastarjelom. Mala promjena, u vidu odabira nove nijanse i teksture zida, može da da sasvim novi efekat kupatilu.

10 fantastičnih umivaonika

Nemoguće je zamisliti jutro bez umivaonika, a nakon toga i dan. Mali, veliki, u boji ili klasično bijel - umivaonik je potreba, bez obzira na estetiku i veličinu kupatila.


Ideje za odabir umivaonika

Većina umivaonika je poduprta nogama ili se ugrađuje u ormariće.

Rustično kupatilo

otkacenaplaneta.wordpress.com
Rustično kupatilo

Starinski, a ipak moderan izgled prostora, tzv. rustični dizajn savršeno pristaje životnom prostoru ljudi koji vole prirodu. Prirodni materijali, rukom rađeni, do najsitnijih detalja uklopljeni u prostor, odišu dušom i toplotom. Mnogi se okreću mo...


Kako funkcioniše japanska WC šolja

WC šolje, koje se proizvode za japansko tržište, opremljene su naprednim funkcijama tako da odlazak na toalet za neupućene može biti prava noćna mora.

Fantasticna zivo obojena kupatila - dizajn Gemelli Design

Dizajnerski studio iz Sofije vam predstavlja dve neverovatne kolekcije pod nazivom Oaza u oluji i H2O u geometriji.


Inspiracija za kupatilo

letmebeinspired.com
Inspiracija za kupatilo

Bela prolazi uvek ali malo boje moze stvarno napraviti razliku.

Crna boja u kupatilu

enterijer.rs
Crna boja u kupatilu

Crnu boju smo do sada obrađivali i prezentovali u mnogim našim tekstovima. Ona je do skoro bila nezamisliva kao dominantna boja u enterijeru, međutim sjajnim radovima naših dizajnera enterijera, to polako postaje prošlost.


Odabir tuš kabine

enterijer.ba
Odabir tuš kabine

Bez obzira volite li više vodene iglice ili pulsirajuće masažne mlazove, dobar tuš je nezamjenjiv.

20 predivnih tuš kabina

Praktične i lijepe, tuš kabine su veoma često u prednosti u odnosu na kade.


Elegantno skriveni vodokotlić

Ove zime razmislite o tome da dodatno uljepšate vašu kupaonicu

Savršenstvo kupanja - nove generacije kada

Kada nam brzina svakodnevnice donosi brigu i stres, proizvođači sanitarije za kupatilo su nam ponudili da svoje probleme potopimo u najluksuznije kade sveta. Izaberite jednu od njih i prepustite se neponovljivom uživanju.


Peškiri i kupatilo

sredidom.com
Peškiri i kupatilo

Svako kupatilo je mala i veoma funkcionalna celina. Sve u njemu je na dohvat ruke, sve je podređeno praktičnom, ali to nije razlog da estetika zaostaje. Jednako je važno da sve što je u kupatilu bude isto tako i lepo dizajnirano i lepo izloženo. K...

Iskoristite vrata od kupatila

Sigurno imate dosta sitnica u kupatilu koje ne znate gde da spremite, a nećete da ih bacite. Evo pravog rešenja za vas.


10 fantastičnih umivaonika

Nemoguće je zamisliti jutro bez umivaonika, a nakon toga i dan. Mali, veliki, u boji ili klasično bijel - umivaonik je potreba, bez obzira na estetiku i veličinu kupatila.

Uzbudljiva kupatila za decu - Laufen

Razlicite vesele boje i oble ivice cine zabavne, kreativne, simulirajuce, sigurno okruzenje za moderno dete.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | older »