Shelves & Storage Systems

Krevet okružen policama

Ispod, iznad i oko kreveta ima mnogo praznog prostora koji se može iskoristiti za odlaganje stvari. Evo nekoliko praktičnih predloga:

Najpraktičniji zidni sistemi

Niste sigurni šta želite da pokažete na policama? Najpraktičniji zidni sistemi u minimalističkim linijama rješavaju mnogo problema i stvaraju prostor samo za najpotrebnije i najatraktivnije predmete koji se nalaze u dnevnom boravku.


Nesvakidašnja polica za bicikl i knjige

Originalan i nesvakidašnji proizvod „BookBike“, omogućava da objekat koji obično stoji vani bude praktično smješten unutra – bicikl.

Staklo u namještaju

Iako su vrste stakla, koje se primjenjuju u izradi namještaja mnogobrojne, primat je preuzelo obično transparentno staklo, koje svojom dualnom prirodom – zatvaranja i vizualnog otvaranja, stvara interesantne prostorne forme.


Zidne police

enterijer.rs
Zidne police

Da li Vaše sobe izgledaju pomalo bezlično i dosadno? Osećate li da nešto nedostaje? Ako je tako, znači da je vreme da malo “začinite” prostor. Dobro rešenje su zidne police. Zidne police ne zauzimaju dragoceni prostor za kretanje, a soba postaje t...

Kreativne i umetnicke police

onekad pronadjete dizajn koji vas ostavi bez reci. Ove police je dizajnirao Mark Kinsley. Ovo veliko parce umetnosti koje stji na vasem zidu odjednom se pretvara u mesto gde mozete odloziti stvari, a da umetnot pri tom ne gubi na izrazaju, zadrzav...


Postavljanje zidnih polica

Kako sami da postavite zidnu policu?

Lepe i prakticne police ispod stepeništa

Evo predloga kako pametno iskoristiti prostor ispod stepenista...


Inspiracija za organizovanje vašeg ormana

Od odece do obuce i oatalih acesoara, vecina dana vam pocinje u ormanu, tako da prava organizacija ormana moze u velikoj meri da vam olaksa traganje za stvarima , narocito ako provodite mnogo vremena trazeci stvari! Mi vam dajemo nekoliko predloga...

Multifunkcionalne police

Veliki broj kombinacija koji mozete napraviti sa ovim policama, a sve po vasoj zelji i potrebama. Pogledajte demonstraciju toga i uzivajte!