Stolovi (Tables & Desks)

Sklopivi zidni stolovi

Ukoliko ne znate gde da smestite sto za ručavanje, kompjuter, ili bilo koju drugu funkciju, leptir stolovi su idealno rešenje za Vas!

Idealan kompjuterski sto

Savremeno doba podrazumeva kompjuter kao nezaobilazni činilac naših života. Danas, većina ljudi poseduje jedan ili više računara u kući i, bilo da imate radnu sobu ili samo kutak u dnevnom boravku, potreban Vam je kompjuterski sto. Stari pisaći st...


Kada je stol više od stola

Predmet koji može promijeniti cjelokupan izgled životnog prostora i postati fokusom dnevne sobe je svakako stol.

Bosanska tratinčica

enterijer.ba
Bosanska tratinčica

Inspiracija za ovaj proizvod pronađena je u prirodi i pretvorena u apstraktni oblik uz pomoć dizajna


Stol u obliku petlje za stilsku dnevnu sobu

Ovaj nevjerovatni stol za kafu zrači takvom elegancijom da vas jednostavno mami da se približite i detaljno ga pogledate.

Nameštaj i sport - Razonoda u domu

Koliko puta poželite da pobegnete od svakodnevne rutine u svom domu ili kancelariji. Ove nedelje Vam predstavljamo nameštaj koji će Vam pružiti priliku da se rekreirate i razonodite u okviru doma ili kancelarije.


Filozofski stolovi

dominomagazin.com
Filozofski stolovi

Filozofski stolov

Tajkunski sto

dominomagazin.com
Tajkunski sto

Pomaže uništavanje dokaza


NY i LA stolovi

dominomagazin.com
NY i LA stolovi

Metropole u vašem domu

Stolić sa akvarijumom

Pijete kafu i čitajte novine na pravom akvarijumu.


Popijte kavu na pijesku ili na 'čupavcu'

Bugarski dizajner Svilen Gamolov iznova oduševljava kreacijama jednostavnih stolića za dnevne sobe. Odabirom materijala i boja ističe se finoćom kojom obrađuje svaki od njih. Predstavljamo dvije serije – Desert i Motto coffee table.

TV stolić - savjeti za kupnju

Zove se TV stolić (stalak), ali nije namijenjen isključivo za televizor. Danas su to mini regali specijalizirani za TV i video, Hi-Fi uređaje i slične komponente za kućnu zabavu.


Kafe stočić

Decor Report
Kafe stočić

Ovaj moderan kafe stočić proizvela je italijanska firma Emmei, on se razdvaja na dva dela, napravljen od rama koji je stilski umotan u krokodilsku kozu, u belo i crno.

Stoliću, načipkaj se!

Ovaj je stolić idealan za serviranje kave kada vas posjeti draga prijateljica. Nekoć jednobojan i od lakiranog drveta, pretvoren je u boudoarski detalj vaše dnevne sobe. Savjetuje: Tea Jukić.


La vie en rose

Još kao djevojčica divila sam se staroj bakinoj Altdeutsch komodi u kojoj je uvijek imala 'skrivene' slatkiše za mene. Kada sam je naslijedila, odlučila sam je preurediti. Savjetuje: Tea Jukić.

Savršeno organiziran toaletni stol

Uz pomoć naših savjeta zauvijek uklonite nered. Pretvorite svoj toaletni stol u idealno mjesto za dotjerivanje.


Savršeno organiziran toaletni stol

Uz pomoć naših savjeta zauvijek uklonite nered. Pretvorite svoj toaletni stol u idealno mjesto za dotjerivanje.

360 C na raspolaganju

Uredidom.com
360 C na raspolaganju

Kako zamišljate idealno radno okruženje? Vjerojatno očekujete puno raspoloživog prostora i sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Drugim riječima da je sve pravilno raspoređeno oko vas.


Proljetni stolići

Da biste se uskladili s lijepim vremenom koje dolazi, predstavljamo vam nekoliko proljetnih, prozračnih stolića. Za sve vas romantike ili jednostavno ljubitelje modernog minimalističkog dizajna...

Stolcic za kafu

Decor Report
Stolcic za kafu

Sluzi mnogo vise od njegove osnovne uloge - sto za kafu. On predstavlja znacajan detalj u vasoj modernoj dnevnoj sobi! Napravljeni od raznih materijala: drveta, metala ili stakla i modernog dizajna moze dati znacajan pecat stilu vase dnevne sobe!