Dvosedi, trosedi i fotelje (Sofas, Sofa Beds, Easy Chairs)

Kolevka za odrasle

kupinamestaj.rs
Kolevka za odrasle

Ponekad se zaista iznenadimo koliko pojedini komadi nameštaja mogu da budu kreativni. Ovo je fotelja u kojoj ćete se osećati kao u dečijoj kolevci.

Fashion Supersoft sofa

Udobne i lijepe sofe za sjedenje


Kauč za dnevnu sobu

Pogledajte ovaj namestaj za dnevnu sobu od italijanske firme - Natuzzi. Oni su se specijalizovali za sofe i proizvode nekoliko modela i setova u materijalu ili koži.

Moderne i praktične sjedeće garniture

Sjedeće garniture su sastavni dio opremanja dnevnog boravka. Osim lijepog izgleda, poželjno je da se mogu razvući i po potrebi funkcionirati kao dodatni ležaj u prostoru.


Vibiefe namestaj

Decor report
Vibiefe namestaj

Ovo je samo deo asortimana firme Vibieffe ....

Simpo - kozni namestaj za dnevni boravak

Poznati domaci proizvodjac namestaja Simpo predlaze kozne garniture za dnevnu sobu.


Arne kolekcija kuće B & B Italia

Prilagodljivost elemenata kolekcije Arne omogućava upotrebljivost nameštaja na različitim mestima u stanu, tako da može biti smešten uza zid ili na otvorenom prostoru.

Lepota i udobnost kolekcije Modern Line

Jednostavnost, čiste linije, spektar toplih boja, najfiniji materijali i sofisticirana izrada odlika su Simpove nove serije Modern Line. Namenjena je onima koji kreiraju i prate nove trendove urbanog, modernog stila življenja.


Matteograssi

Global-Report
Matteograssi

Koristeći kombinaciju sjajnih i kvalitetnih materijala u veštim rukama majstora i odlučnim kreacijama poznatih dizajnera, kompanija Matteograssi je uspela da njene fenomenalne proizvode "raseje" po celom svetu.

Moroso sofe

Global-Report
Moroso sofe

Moroso kompanija je napravila niz kolekcija sofa različitih linija, boja i materijala. Stilovi su različiti u zavisnosti od linija i kreću se od onih jednostavnih, elegantnih i minimalističkih, pa sve do komplikovanijih sa više detalja i trendi de...


Vitra dizajn stolica

Global-Report
Vitra dizajn stolica

Vitra je kompanija koja dizajnira prostore u kojima ljudi rade – bilo to u kancelariji, kod kuće ili na putu. Njihov nameštaj koriste bezbrojna preduzeća uspešna u svojim poslovanjima, kompanije koje prepoznaju prave vrednosti.

Kolekcija Urban Feel

Global-Report
Kolekcija Urban Feel

Debljina i jednostavnost arhitektonskih linija osnovna je karakteristika kolekcije Urban Feel iz kompanije Natuzzi. Svojim izgledom, kolekcija deluje kao da je obgrlila prostor vašeg dnevnog boravka: prvenstveno svojim sjajom i neophodnošću.


Los Muebles Amorosos

Global-Report
Los Muebles Amorosos

Još od 1952. godine sofe, fotelje i oprema kompanije Morosi su dizajnirani od strane najpoznatijih i najeminentnijih dizajnera kao što su Ron Arad, Carlo Colombo, Enrico Franzolini, Marc Newson, Toshiyuki Kita i Patricia Urquiola. Uz odličan dizaj...

Snaga i jednostavnost kompanije MDF Italia

Jednostavnost je filozofija koja može biti primenljiva gotovo u svim aspektima života. Otklanjanjem svega onog što nije esencijalno, objekti mogu biti linearniji, bolji i snažniji.


Kožne garniture Simpo

Reprezentativni izgled Simpovih kožnih garnitura zrači solidnošću i prefinjenošću. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji završne obrade koža je meka i istovremeno otporna na vodu, sunčeve zrake i fleke.

Natuzzi je italijanski proizvodač garnitura za sedenje u koži koji je sinonim za besprekoran kvalitet i udobnost. Garniture Natuzzi odlikuje vrhunski tradicionalni dizajn, izuzetno kvalitetni materijali koji se koriste pri izradi, najkvalitetnija ...