Paintings & Sculpture

Vječita inspiracija: Marilyn Monroe

Žena koja je predstavljala simbol stila i ženstvenosti 50-ih godina, danas između ostalog, nastavlja da živi kroz mnoge enterijere koji preferiraju naglašenost ka ljepoti i eleganciji.

Četiri ideje: Šta staviti na zid?

Posjedujete upražnjeno mjesto na zidu koji prostor sobe čini „bezličnim“? Predstavljamo vam četiri jednostavne ideje, koje mogu biti samo prijedlog i inspiracija za slična rješenja, kao i potpuno dostupni dekorativni elementi.


Napravite red na zidovima

Uklapanje fotografija i umetničkih dela u harmoničnu celinu zahteva određenu veštinu i maštovitost

Zidni TATU

Global Fashion Report
Zidni TATU

Istetovirajte vase zidove! zelite da unesete novine i svezine u vas prostor , bilo da je rec o poslovnom prostoru, vasem domu, decijoj sobi. Pritom sami birate kombinacije boja i zidova koji vam odgovaraju. Poigrajte se na sajtu www.zidnitatu.rs ...


Želite nešto drugačije? Na zidove stavite stripove

Odlučili ste promijeniti izgled zidova u svom domu ili uredskom prostoru. Zidovi u boji i tapete više vam nisu zanimljivi, a sve ste ideje odavno iscrpili. Pokušajte sa stripovima.

Dekoracija plafona

novosti.rs
Dekoracija plafona

Savremeni trendovi u enterijeru posebnu pažnju posvećuju plafonima. Dekorateri ga često ulepšavaju gipsanim pločama, ornamentima i ukrasima.


Alternativa tapetama

Enterijer.ba
Alternativa  tapetama

Kompanija Studioart iz Italije osmislila je novi način ukrašavanja zidova - kožnim tapetama.

Ovo su najskuplje tapete na svijetu

Umjetnik Mark Evans svojim umijećem baratanja noževima oduševljava umjetničke krugove. Od komada kože stvara prava remek-djela, rezbarenjem pravi portrete slavnih i životinja, a danas je zauzet kreiranjem najskupljih tapeta na svijetu.


Cene umetničkih dela

Svetusliciireci.com
Cene umetničkih dela

Tržište savremene umetnosti svojim astronomskim cenama istrajno pokazuje nivoe vrednovanja umetničkog rada. Sve češće su i savremena, najaktuelnija dela dosegla cifre i potražnju približavajući se delima ranijih epoha, a jednako i najvišim cenama ...

Kako da dekorisete prostor fotografijama

Slika govori vise od milion reci, a kako cete ih rasporediti na zidu zavisi od mnogo stvari, tipa slike, rama, velicine kao i stila prostorije.


Ulepsajte dom slikama

Sredidom.com
Ulepsajte dom slikama

Bilo da se radi o porodičnim fotografijama, ili fotografijama s odmora, razglednicama ili umetničkim slikama, sa njima stan počinje da živi i dobija individualnu notu.

Igrajte se sa bojom na zidovima!

Imate bele zidove, koji deluju jako jednostavno i prazno, evo nekoliko predloga sta mozete uciniti da im date svoj licni pecat i imate originalne zidove!


3D Tapeti

Decor Report
3D Tapeti

Hanna Nyman, švedski dizajner , unela je novine u svet tapeta - 3D efekat!

Sta treba znati o slikama na zidu.

Ideje i savete za pravilno postavljanje slika na zidu, njihovo grupisanje, kačenje, kao i uramljivanje.


Postolja, stubovi i biste kompanije Lavamar

Osim što je poznata po jedinstvenosti u proizvodnji nameštaja od kristalnog kamena, kompanija Lavamar je poznata i po proizvodnji ukrasnih detalja za enterijer.