Kućna tehnika

Upoznajte magično ogledalo budućnosti

Tehnologija je odavno počela da osvaja svaki kutak naših domova, a u poslednjoj fazi i najprivatnije delove kao što je kupatilo. Najdalje do sada otišli su istraživači Njujork tajms laboratorije (The New York Times Lab), koji su dizajnirali pravo ...

Multifunkcionalna maska za iPhone

IN1Case tvrtka je koja se bavi osmišljavanjem inovativnih maski za pametne telefone. Tako su se ovoga puta dosjetili maskice koja bi ujedno bila prava priručna kutija za prvu pomoć. Ideju su bazirali na švicarskom nožiću koji s vanjske strane ne o...


Svjetski dizajn s hrvatskim potpisom

Hrvatski dizajner s kanadskom adresom Tomislav Zvonarić dizajnirao je šalicu koja će oduševiti sve ljubitelje Apple proizvoda, ali ne samo njih. Naime, iCup se pomoću USB kabela može spojiti na kompjuter te koristiti njegovo napajanje za konstantn...

Oni lete i čiste: Da li će ovi roboti olakšati život domaćicama?

Ako je verovati kolumbijskom dizajneru Adrian Perez Zapata - domaćicama će svanuti. On ej osmislio "mini bumbare" robote koji lete i čiste po kući.


Beč uvodi sistem centralnog hlađenja

Baš kao što se zimi stanovi greju sistemom centralnog grejanja tako će se u Beču tokom letnjih meseci oni hladiti sistemom centralnog hlađenja.

Multipli stalak Apple gadzeta

Decor Report designose.com
Multipli stalak Apple gadzeta

Andrija Kim,koji ima samo 19 godina, student dizajna, stvorio je stalak za više Apple uređaja."PolyPly" može držati svoj ​​ipad sa stylus olovkom, iPhone 4 i klasični iPod u isto vrieme. Kimov cist i minimalistički dizajn će sigurno osvojiti mnoge...


Video nadzor kamufliran u golubove

Kamere po zgradama u našim gradovima koje snimaju vaše pokrete deluju preteće i orvelovski, pa je panoptICONS smislio koncept pitomijeg video nadzora. Da li ćete se bolje osećati ako vas snima golub s krova?

Najprodavaniji proizvodi za dom u 2012. godini

Italijanski dio magazina „Made in Design“ napravio je listu najprodavanijih proizvoda za enterijer u prvoj polovini 2012. godine.


Klime i rashladni uređaji - spas od vrelih dana

Sada kada su vreli dani već počeli, klime i rashladni uređaji su jedini beg kada smo kod kuće i na poslu. Koje su cene, i kako ih najbolje koristiti možete saznati u sledećim redovima.

Budilnik koji vam neće dati da spavate

Inženjer iz grada Haboken, u američkoj državi Nju Džersi, konstruisao je budilnik koji bi trebalo da probudi i najupornije spavalice i onemogući ih da "varaju" pritiskanjem dugmeta za odloženi alarm (snuz)


Različite upotrebe mikrotalasne pećnice

Dobili ste mikrotalasnu pećnicu i stoji vam u kuhinji, zauzima mesto, a vi mislite da vam ni za šta ne služi. Grešite! Mikrotalasna je spas za domaćice.

Što je potrebno znati o radijatorima?

Radijatori su jedan od osnovnih ogrjevnih tijela interijera, ali njihov dizajn može uvelike utjecati na opću estetiku prostora. Danas su dostupni u različitim bojama, materijalima i oblicima, no potrebno je prije svega obratiti pozornost na njihov...


Korisni savjeti iz Gorenja

Odgovorno s hranom, energijom i novcem

Radijator najnovijeg dizajna

Navikli smo na klasične radijatore, koji imaju samo jednu funkciju. Međutim, dizajnirani radijatori iz Sciroccove linije u sebi nose kombinaciju materijala, funkcije, tehnologije, forme i odličnog dizajna.


CRYSTAL ERGORIPADO - Najskuplji usisivač na svetu

Usisivač napravljen od recikliranih delova, ukrašen sa 3.730 Swarovski kristala...

PHILIPS & SWAROVSKI - USB

Udruženim snagama firme Philips i Swarovski, stvoreni su kristalni memorijski diskovi, koji poručuju ljubiteljima „Ukradi me“...


Vodič za kupnju hladnjaka

Savjeti stručnjaka iz Gorenja, vodećeg proizvođača bijele tehnike.

Lakše življenje uz inovativne kućanske proizvode

Proizvodi koji će vam olakšati kućanske poslove i poboljšati kvalitetu života


Prilagodite sebi iPad

m-still.covermagazin
Prilagodite sebi iPad

Ovo su samo neke od mogućnosti kako možete prilagoditi, zaštititi i personalizirati svoj iPad:

Ako vam ne odgovara iPad, što izabrati?!

Dok je pojava iPada bila nešto novo i drugačije, njegova nova verzija iPad2 ima dosta konkurencije. Koji su to proizvodi koji mogu konkurirati iPadu pogledajte ispod:1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | older »