Home Appliances

Različite upotrebe mikrotalasne pećnice

Dobili ste mikrotalasnu pećnicu i stoji vam u kuhinji, zauzima mesto, a vi mislite da vam ni za šta ne služi. Grešite! Mikrotalasna je spas za domaćice.

CRYSTAL ERGORIPADO - Najskuplji usisivač na svetu

Usisivač napravljen od recikliranih delova, ukrašen sa 3.730 Swarovski kristala...


Aparati za kavu za muškarce

m-still.covermagazin
Aparati za kavu za muškarce

Ako ujutro volite miris kave i kavu, a niste raspoloženi praviti kavu, treba vam dobar aparat. Izbor je veliki, a ovo su samo neki od aparata za kavu koji će vam olakšati jutarnju rutinu:

Pročišćivač vode koji stane u džep

U suradnji s tvrtkom Move Collective dizajner Karim Rashid osmislio je prijenosnu bocu za filtriranje vode. Time bi se smanjilo zagađenje okoliša do kojeg dovodi proizvodnja flaširane vode.


Toplina doma na nov nacin

elegantindesign.blogspot.com
Toplina doma na nov nacin

Još malo pa će početi sezona grijanja. Ovo je dobar tren za kopiranje dijela već objavljenog članka, odnosno osvrt na nešto što se još uvijek nije uvriježilo u našim domovima, a tako je lijepo, jednostavno, dekorativno, funkcionalno ... ali još u...

Gorenje frižider

Dominomagazin
Gorenje frižider

Gorenje nas svakog leta oduševi nekim novitetom. Prošle godine smo videli seriju bele tehnike koju j dizajnirao Ora Ito, sa Svarovski kristalima koje su sve do poslednjeg pokupovali ruski tajkuni za par stotina hiljada evra, a sada je na redu friž...


Whirlpool funkcija CrispR |

Kuhinje&Kupaonice
Whirlpool funkcija CrispR |

Whirlpool mikrovalne pećnice otvaraju čitav novi svijet mogućnosti pripreme hrane - od kuhanja na pari do prženja, od odmrzavanja do pečenja.