Air-conditioning & Cooling

Beč uvodi sistem centralnog hlađenja

Baš kao što se zimi stanovi greju sistemom centralnog grejanja tako će se u Beču tokom letnjih meseci oni hladiti sistemom centralnog hlađenja.

Klime i rashladni uređaji - spas od vrelih dana

Sada kada su vreli dani već počeli, klime i rashladni uređaji su jedini beg kada smo kod kuće i na poslu. Koje su cene, i kako ih najbolje koristiti možete saznati u sledećim redovima.


Radijator najnovijeg dizajna

Navikli smo na klasične radijatore, koji imaju samo jednu funkciju. Međutim, dizajnirani radijatori iz Sciroccove linije u sebi nose kombinaciju materijala, funkcije, tehnologije, forme i odličnog dizajna.

Značaj održavanja klima uređaja

Jedno od najčešćih pitanja koje kupci upućuju trgovcima pri kupovini klima-uređaja je koliko su oni štetni. Činjenica je da klima-uređaj može nepovoljno uticati na zdravlje, i to na više načina. No, taj loš uticaj ‘klime’ uglavnom se događa zbog ...


Klima – spas od vreline

Jedan od najprodavanijih uređaja u svetu postao standardni deo svakog domaćinstva

Umetnost rashlađivanja

Stoni ventilator obično izgleda veoma ružno i zato ih većina ljudi izbegava u svom stanu. Međutim ovaj primerak je sasvim prihvatljiv - zove se Fitzgerald, ima art-deco kućište i tri brzine, pa ideji rashlađivanja daje i malo stila.


Kako da smanjite troskove hladjenja klimom

Struja stalno poskupljuje, a globalno zagrevanje donosi sve veće letnje temerature, i još veće račune za struju. Ukoliko su i vaši računi za struju veliki obavezno pročitajte ovaj članak.

klima uređaji

Postoji nekoliko različitih sistema klimatizacijskih klima uređaja. Ovisno o vašim potrebama i o samoj veličini prostora koji mislite grijati / hladiti možete osim po snazi klima uređaj birati i po sistemu.