Saveti & ideje (Tips & Ideas)

5 tajni krečenja koje će svaki prostor učiniti većim

Pravilo uređenja enterijera prema kom male prostorije “ne trpe” boje na zidovima jednostavno više ne postoji. Baš kao i uverenje da malim prostorijama odgovara što manje nameštaja kako bi prostorija izgledala veće. Opustite se i bojama unesite živ...

Praktični saveti za selidbu bez stresa

Psiholozi kažu da na listi najstresnijih događaja u životu selidba zauzima treće mesto.


Krevet u fijoci: Još jedan način da uštedite prostor u malom stanu

Ukoliko nemate dovoljno mesta za sav nameštaj u vašoj garsonjeri, pogledajte ovo rešenje koje je ponudila kompanija Breward Tiny House.

Inspiracija boja: Belo

Bela, kao prirodna boja, može biti kombinovana sa bilo kojom nijansom iz spektra boja i tako zadovoljiti svačiji ukus. Ako želite svežinu u svom domu, onda je bela boja pravo rešenje.


Brilijantna stepeništa

www.mdolla.com
Brilijantna stepeništa

Ako ste od onih koji vole da eksperimentišu i ne mare mnogo za tradicionala ili već ustaljen način gradnje, na pravom ste mestu. Pokazaćemo vam nekoliko fantastičnih stepeništa za koje svakako morate imati hrabrost i kreativnost .

Naučite kako da oživite zidove svog doma

Da biste osvežili svoj životni prostor prostor, dovoljno je da osvežite zidove. Oni su često najveće površine u enterijeru i prilično utiču na ukupan doživljaj prostora, pa će od odabira prave boje, materijala i motiva na zidovima zavisiti koliko ...


Veliki trikovi za male stanove

Mali stan nije razlog da ne poželimo nešto više, svetlije, prozračnije i lepše. Prostor se može povećati na nekoliko načina, a tri osnovna podrazumevaju sledeće:

Moderno i praktično za vaš dom

Evo nekoliko praktičnih rešenja za uređenje enterijeta. Pogledajte i naše predlog ukrasnih sitnica koje mogu da oplemene vaš dom.


10 domišljatih ideja za uređenje malog prostora

Ako ste u stanu ograničeni prostorom i pitate se kako možete učiniti da izgleda organizirano i dobro uređen, tada ste na pravom mjestu. Pogledajte sljedećih nekoliko ideja.

Korisni pokloni za kuhinju

covermagazin.com
Korisni pokloni za kuhinju

Ako želite nekome pokloniti nešto korisno, a osoba voli kuhati, uzmite u obzir neke od sljedećih ideja:


Sitne intervencije za savršen enterijer

Manje intervencije mogu da promene vaš životni ambijent nabolje. Evo nekoliko predloga:

Ulaz i hodnik prilagođeni cijeloj porodici

Mnogo ladica, kukice prilagođene visini djeteta i dovoljno polica za skladištenje može umanjiti nered i haos koji je često karakterističan za ulaz i hodnik doma.


Deset saveta za kuću oslobođenu stresa

Evo dobrog razloga za malo uređivanja koje nije skupo: izbori koje napravite mogu rezultirati u podizanju raspoloženja, smanjenju stresa i boljem snu.

Jeftin trik: Kako ukloniti kamenac sa slavine

Svi se susrećemo s problemom nakupljanja kamenca na površini slavina i na mrežici koja se nalazi unutar njih. Evo jednostavnog rešenja za taj problem.


A sta sa torbama? :) Nikad njih dosta!

urbanadomacica.blogspot.com
A sta sa torbama? :) Nikad njih dosta!


Preslatki i veoma korisni `door organizers`

urbanadomacica.blogspot.com
Preslatki i veoma korisni `door organizers`

Verujem da imate hiljade stvari koje su tu, potrebne su, tačnije neophodne, a ne znate gde da ih složite, nezgodnih su oblika, različite namene...

Dekorišite bojama limete, pistacije i avokada

Spremate se za krečenje? Želite promjenu u enterijeru ali niste sigurni koju nijansu da izberete? Širok dijapazon nijansi zelene možda je baš ono za čim tragate.


Šta nam sve štedi prostor?

Od male prostorije ne možemo napraviti veliku. Međutim, prostor možemo uštedjeti praktičnim namještajem.

Crni sapun - čarobni sastojak čistoće

U težnji za zdravim životom posebnu pažnju ekološki pokretači posvećuju okolini. Da biste trezveno doprineli kvalitetnijem životu i očuvanje životne sredine najbolje je da se odreknete većeg broja hemijskig sredstava. Bakini recepti najčešće su ne...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »