Sanitary Ware & Fittings

Slavine za svačije potrebe

Sme li se tražiti nešto više? Kad smo kod teme udobnosti, Hansgrohe ne poznaje kompromise: bilo da se radi o pranju ruku, kose ili samo osveženju – mesto za pranje bi svako trebao da koristiti prema svojim željama. Više individualnog prostora ispo...

Sudopere i slavine

uredikutak.com
Sudopere i slavine

Uspešno funkcionisanje kuhinje omogućava pravilan raspored njenih zona, ali i dobar odabir pratećih uređaja i opreme.


Ukrasite kuhinju slavinama i praonicima

Vizualni doživljaj kuhinje formiraju različiti elementi integrirani u kuhinjski sklop, a svaki od njih čini funkcionalnim i dojmljivim određene dijelove – štednjaci i nape zonu kuhanja, raspored i oblik kuhinjskih elemenata zonu spremišta, a armat...

Moderne slavine za kuhinju

Firma Newform koja proizvodi slavine uvodi novine : voda iz cesme ima boju! Nova tehnologija osvetljenja vode daje nam do znanja dali je voda vruca ( crvena boja ) ili hladna (plava boja).


Neke nove kuhinje

Dosadno je uvijek se kretati u istom životnom prostoru, pogotovo ako se taj prostor nikad se ne mijenja. Tim više ako je to prostor u kojem vaš dan počinje. Prostor koji bi vas trebao inspirirati – kuhinja.

Senzorsko akriviranje slavine

Želite li podesiti temperaturu vode, koristiti tekući sapun ili ugasiti dotok vode dovoljno je ruku samo približiti, bez doticanja slavine nečistom rukom.


Sudoperi i slavine u kuhinji

Sudopere i slavine mogu da vam ulepšaju kuhinju i učine je posebnom!

Artikulirana 'pipa'

Sigurno vam je ponekad došlo da od muke iščupate slavinu iz sudopera jer je niste mogli namjestiti tako da odgovara poslu u koji ste zaglibili. Napokon je stvorena jedna koja se zna postaviti.


Kuhinjski sink i slavina

Sta nude cuveni svetski proizvodjaci slavina za kuhinje: Delta, Kohler, Hansgrohe, Grohe i dr.