Accessories

Najbolji setovi posuđa

covermagazin.com
Najbolji setovi posuđa

Setovi posuđa dolaze u različitim oblicima, veličinama i izrađeni od različitih materijala. Najčešći i najpopularniji materijali za lonce i tave su nehrđajući čelik i anodizirani aluminij s površinama na koje se ne lijepi hrana.

Puzzle daska za seckanje

otkacenaplaneta.wordpress.com
Puzzle daska za seckanje

Jednostavan dizajn i funkcionalnost. Daska za seckanje sa preokretom u izgledu i načinu samog korištenja. Dizajnerski studio OOOMS, iz Holandije, osmislio je ovo kuhinjsko pomagalo. Mogu da se koriste kao odvojeni delovi ili kao daska u nizu za ve...


NORMANN COPENHAGEN – Ekskluzivne čaše dizajnirane za zadovoljstvo

Ljudi koji cene aromu kvalitetnog viskija i konjaka, takođe su veoma zahtevni kada su čaše u pitanju...

Da li je kuhinjsko posuđe opasno za zdravlje?

Keramičko posuđe je opasno zbog olova, legure su problematične zbog strašnog titana, teflon je, tvrde stručnjaci, siguran uzrok smrtnosti brojnih ljudi, a i sirova hrana nije bezopasna. Šta je zapravo istina?


Povratak kuhinji

moja4zida.hr
Povratak kuhinji

Brzo spravljena hrana postala je sinonim za današnji način življenja, a mladi norveški produkt dizajneri svojim uratkom Handle me žele povratiti značaj obiteljskog druženja i kvalitetnog spravljanja obroka.

Uredite unutrašnjost kuhinjskog elementa

U današnje vrijeme svi znamo kako je važno iskoristiti svaki milimetar prostora u domu. Donosimo vam praktično rješenje za kuhinju neovisno o tome imate li veliki ili mali stan.


Miroljubiva oružja za svaki dan

Bombe, mačevi, bokseri i napadi izvanzemaljaca ne moraju nužno imati negativni predznak ako ih udomimo u dizajnerskoj formi. Zabavite se ratom miroljubivih misli.

Posude

Kucastil
Posude

Posude za trpezu na otvorenom.


Fancy bočice za so i biber

Ako koristite fancy drzace za so i biber , zacinicete vasu veceru novim uzbudljivim iskustvom. Mi vam prikazujemo samo neke na koje smo naleteli usput.

Sagaformove sitnice

Sagaform je jedna od najvećih svjetskih tvrtki koja razvija, distribuira i promovira nordijski dizajn posljednjih 20 godina. Drugim riječima, po namještaj u Ikeu, ali za sve ostalo tu je Sagaform.


Kuhinjski akcesoari

Decor Report
Kuhinjski akcesoari

Novi SieMatic Multimac sistem nudi nove mogućnosti ostave u kuhinji

Cru – užitak ispijanja vina

Cru je najnoviji projekt engleskog dizajnera Sebastiana Bergnea, čija je glavna ideja maksimalno uživanje u vrhunskim vinima uz ritualni pristup konzumaciji.


Kakvog su ukusa sarme iz Karim Rašid šerpe?

Želite da budete zvezda i kada kuvate? Možda biste mogli da pokušate da monotoniju svakodnevice razbijete posuđem koje je za Metalac dizajnirao Karim Rašid.

Kuhinjski uređaji - ukras kuhinje

Kuhinjski uređaji čine kuhinju atraktivnom i posebnom


Toplo hladno solja

Dominomagazin
Toplo hladno solja

Šolja koja vam pomaže

Louis Vuitton kese za - đubre

Koji je nivo taštine potreban da bi i kese za đubre koje koristite morale biti markirane prepoznatljivim znakom neke modne kuće?


Bubblicious - činija za voće

Ova cinije je inovativna i čini da voće u njoj izgleda zaista dobro. Različiti krugovi sfere koji vam omogucavaju da stavite voce razlicite velicine....

Pribor za ručavanje

Decor Report
Pribor za ručavanje

Uz lepo serviranu hranu, apetit raste!!!!!


Kakav stalak za boce izabrati?

Boce po domu vas sigurno smetaju, posebno živite li u manjem stanu. Idealno rješenje su držači boca koji će se uklopiti u svaku kuhinju, ali i dnevni boravak ako su mondeni.

Accessoires vaše kuhinje

Kuhinja je prostorija kojoj je na prvom mjestu maksimalna učinkovitost i funkcionalnost njenih elementa. No nitko nije rekao kako zbog toga mora biti i dosadna...